Foto: Britt Dekker laat haar benen helemaal onderkliederen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker heeft wel vaker aparte activiteiten. Nu laat ze haar benen zelfs helemaal onderkliederen met speciale smurrie.

Iedereen kent de blondine als een spontane en leuke dame. Britt Dekker weet van elke situatie wel wat grappigs te maken. Nu gaat ze alleen wel een stapje verder, ze laat namelijk haar benen helemaal onderkliederen.

Lees ook: Video: Britt Dekker sproeit zichzelf helemaal onder

De glow up van presentatrice Britt Dekker

De prachtige presentatrice is zo te zien op een feestje. En niet zomaar een feestje, want dit feest heeft een bijzonder thema. Het thema van de avond is ‘glow in the dark’. Met speciale blacklight-lampen komen bepaalde kleuren helemaal tot leven in het donker. Britt besloot dat dit feestje een wel heel erg kort rokje kon gebruiken. Dit korte rokje heeft speciaal veel kleurtjes erin zitten die leuk opkleuren in het donker. Maar met alleen haar rokje komt Britt er niet. Britt Dekker moet altijd net even wat anders doen dan een ander en op deze manier doet ze dat ook. Ze laat haar voltallige benen lekker onderkliederen. Als je goed kijkt heeft niemand minder dan Kris Kross Amsterdam haar benen lopen onderkliederen.  Met zo’n kort rokje is dat wel lekker spannend.

Britt Dekker heeft één grote liefde in haar leven

Wie Britt Dekker volgt op Instagram weet gelijk wat er wordt bedoeld met haar grote liefde. De enige echte grote liefde van Britt Dekker zijn haar paarden. Op Instagram kan je er simpelweg niet omheen. Overal waar je kijkt zie je het ene paard na het andere paard op de pagina van Britt Dekker. De knappe blondine is behalve presentatrice ook een dressuurrijder. Ze zit dagelijks op haar paard te oefenen en doet zelfs mee aan wedstrijden. Een echte cowgirl dus.  Zo had Britt laatst haar eerste show voor een uitverkochte zaal. De presentatrice laat weten dat ze het erg gaaf vond. Ze was ook enorm trots op haar paard Johnny. Het paard is pas 6 jaar oud en doet nu al mee aan zulke wedstrijden. Britt raakt dan ook niet uitgepraat over hoe trots ze is op Johnny.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Blonde presentatrice Britt Dekker kon wel door de grond zakken

De presentatrice mocht het Televizier-Ring Gala presenteren. Dit deed ze in een prachtige jurk. Ze had zo haar best gedaan om er uniek uit te zien. Toen ze eenmaal op de rode loper kwam kon ze wel door de grond heen zakken. Er kwam een andere dame ook de rode loper op met precies dezelfde jurk als Britt Dikker. Niemand minder dan Britt Scholte had exact dezelfde jurk aangeschaft voor het evenement. Britt Dekker liet haar avond hier niet door verpesten en stond met een goed humeur op het podium. Na het gala konden alle twee de dames er gelukkig om lachen. Bij dezelfde naam hoort blijkbaar dezelfde smaak. Op het podium straalde Britt enorm.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.