Foto: Bridget Maasland schiet eindelijk perfect plaatje van zichzelf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even geduurd, maar het is dan eindelijk zo ver. Bridget Maasland schiet dan toch het perfecte plaatje van zichzelf. 

Bridget Maasland ken je waarschijnlijk voornamelijk als presentatrice, maar ze deed ook mee aan het programma Het Perfecte Plaatje, waar bekende Nederlanders vechten om de titel van ‘beste fotograaf.’ Toen was iedereen het er ook al over eens dat het meest perfecte plaatje er een is met Bridget zelf er op, alleen die heeft ze nooit ingeleverd. Nu maakt ze eindelijk dat perfecte plaatje alsnog. En wat blijkt? Een foto van Bridget is inderdaad geweldig om naar te mogen kijken.

Lees ook: Het Perfecte Plaatje is een foto waar Bridget Maasland zelf op staat

Bridget is zelf toch echt het perfecte plaatje

Dat Bridget een mooie vrouw is om naar te kijken, dat staat al even vast. Het is dus eigenlijk voor niemand een verassing dat een foto met Bridget gewoon het perfecte plaatje is. Bridget heeft echter een klein beetje cameravrees als het om social media gaat. Op TV komen vindt ze niet zo erg, maar als ze een leuke foto moet maken voor bijvoorbeeld op haar Instagram, dan heeft Bridget daar toch moeite mee. In plaats van een verleidelijke foto van zichzelf te posten, neemt Bridget dan toch een beetje een rare houding aan of trekt een beetje een gekke bek. Maar daar probeert ze langzaam vanaf te stappen. Bridget is hard aan het werk om van elke foto van zichzelf dat perfecte plaatje te maken. En dat lukt haar best heel erg goed aan de foto’s te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget is blij met haar looks

Een ding is in ieder geval zeker, Bridget is heel erg blij met hoe ze er uit ziet. Dat moet haast ook wel, want anders zou je niet je werk maken van jezelf publiekelijk presenteren. Bridget is echter ook niet bang om een meer ongefilterde look van zichzelf te laten zien. Dus als ze een keer lekker thuis op de bank zit of een dagje rust heeft, dan vindt ze het, terecht, niet nodig om heel veel moeite te steken in haar uiterlijk. Bridget ziet er van nature al heel prachtig uit, dus het is ook helemaal niet nodig om allerlei lagen make-up toe te passen nog. Bridget is een van de mooiste dames van het land en bewijst dat keer op keer met elke nieuwe foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

De Boulevard Studio heeft bizar goed licht

Bridget neemt de meeste van haar foto’s achter de schermen bij RTL BoulevardWaarom ze dat doet? Nou, omdat alle foto’s van bridget er daar door het licht mooier en spannender uitkomen. Dat is dat fotografisch oog wat bridget heeft overgehouden aan haar deelname van Het Perfecte Plaatje. En daarmee weet ze de mooiste plekjes te vinden om een aantrekkelijke foto van zichzelf te kunnen maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!