Foto: Bridget Maasland gooit beentjes de lucht in voor neus van collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is een prachtige blondine en Ruud de Wild lijkt dat ook te vinden! De blonde presentatrice gaat voor Ruud met de benen omhoog tijdens spannend en nieuw avontuurtje.

Bridget Maasland gaat avontuurtje aan met Ruud de Wild

We kennen Bridget Maasland allemaal van de televisie. Zo is ze begonnen bij Veronica als danseres en heeft ze vanaf 1995 heel veel verschillende presentatrice baantjes gehad. De bekendste momenteel zijn RTL Boulevard en Shownieuws. Toch lijkt de blondine een nieuw avontuur aan te willen gaan. Op televisie gaat het vaak toch veel om hoe iemand eruit ziet, maar Bridget lijkt ook erkenning te willen voor haar stem. Ze is namelijk sinds kort te horen op NPO Radio 2. Afwisselend met twee andere collega’s, zal ze elke maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 op de radio als sidekick van Ruud de Wild te horen zijn. Ze plaatst wat foto’s op haar Instagram om haar eerste week te vieren. Op één van de foto’s gooit ze haar been hoog de lucht in. Ze doet net alsof ze Ruud een hoge trap geeft. Ruud speelt het spelletje mee. Op de tweede slide is deze foto te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Moeder van Bridget Maasland steekt tong uit op gekke foto

Bridget Maasland is natuurlijk bekend van de televisie en binnenkort zal ze dus ook op de radio te horen zijn. Haar moeder zal vast uitermate trots op haar zijn. De band tussen Bridget en haar moeder is dan ook supergoed. Dat blijkt wel uit een foto die Bridget op onlangs op haar Instagram heeft gezet. Samen met haar moeder deed Bridget een fotoshoot voor het blad VROUW. De dames hadden superglitterende, zilveren jurkjes aan. De shoot was dan ook voor de kersteditie van het magazine. “Tranen over mijn wangen gelachen”, zegt Bridget in het bijschrift van de foto’s. Het is ook wel te zien dat het een gezellige dag was. Op de tweede slide steekt de moeder van Bridget haar tong uit naar de camera. De blondine zegt ook nog even iets heel liefs over haar moeder: “Wat ben je knap mam en wat fantastisch dat we dit nog kunnen doen samen.” Wat een mooie boodschap, Bridget!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland houdt van dieren

Bridget is naast presentatrice en opkomende radio-dj ook nog eens dierenrechtenactiviste. Regelmatig plaatst ze foto’s en video’s van dieren. Zo ook van haar eigen hondje, Zack. Maar naast dat ze gek is op dieren, is ze ook gek op dierenprintjes. Niet één keer, maar meerdere keren is ze te zien op haar sociale media en op televisie terwijl ze een panter- of luipaardprintje draagt. Is dat dan juist om aandacht te vragen voor dierenleed? Of is het gewoon toeval dat ze zo wordt gekleed voor haar programma’s. Laten we er in ieder geval maar vanuit gaan dat Bridget geen echt leer en bond in haar kast heeft liggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!