Foto: Bovenstukje Jaimie Vaes staat op knappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes maakt haar volgers blij met een zéér foto vanuit haar badkamer. Ze moet oppassen dat haar topje het niet begeeft!

Jaimie Vaes deelt meest kiekje tot nu toe

Het lijkt wel of Jaimie Vaes het erom doet! We zijn veel van haar gewend, maar dit overtreft alles wat we van haar tot heden hebben gezien. Dat ze flink bedeeld is, daar zijn we intussen wel achter, maar met dit kiekje zien we pas écht goed hoe zwaar het topje van Jaimie het te verduren heeft. Sinds de relatie tussen Jaimie en Lil’ kleine voorbij is, slaat Jaimie Vaes haar slag op social media. Is het om Lil’ kleine op de kast te jagen of heeft Jaimie hele andere intenties dan haar ex gek maken? Jaimie heeft zeker haar intenties, maar welke deze zijn, houdt Jaimie nog eventjes voor zichzelf! Wat wél duidelijk is, is dat de toeschouwer spekkoper is. Logisch dus dat je haar volgers er niet over hoort klagen; zij juichen dit soort content juist toe, totaal begrijpelijk!

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes buigt zonder broek voorover op balkon

Lil’ Kleine over turbulente relatie met Jaimie Vaes

Lil’ Kleine is erg lang stil geweest. De rapper doet eindelijk na een lange tijd zijn verhaal; Jorik is vanuit een gevaarlijke cocktail van roem, geld, drank en drugs in zijn relatie met Jaimie Vaes gestapt, waardoor het slechtste in hem naar boven kwam. Dit zegt Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, in een bericht op Instagram. Jorik zegt; ‘Ik brak door op jonge leeftijd, namelijk met 16 jaar al en heb ongelooflijk veel succes gekend en records verbroken’. ‘Dit bracht mij ontzettend veel moois, maar had ook een donkere kan. Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail. Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beiden naar boven gekomen maar is ook het allermooiste ontstaan, Lío’. Van spijt is nog weinig te bekennen, maar het erkennen van fout gedrag is de eerste stap, toch?

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes toont voor én achterkant in kleedkamer

Lil kleine brengt nieuw nummer Herinnering uit

Jorik Scholten zegt dat hij ‘pijn en gemis’ voelt doordat hij zijn zoontje niet kon zien of spreken, en dat heeft ervaren als een nachtmerrie. ‘Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aanga en probeer een beter mens te zijn die betere keuzes zal maken. Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn. Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen.’ Lil kleine plaatst de tekst naar aanleiding van zijn nog te verschijnen samenwerking met Boef, getiteld Herinnering. ‘Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen. Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en moest er een keer uit’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!