Foto: Bofkont Amber Brantsen oefent alvast voor eerste interview met Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is de nieuwe vaste presentatrice van Viaplay en oefent daar alvast haar interview met Max Verstappen

Vroeger was Amber Brantsen vooral bekend als nieuwslezeres, maar tegenwoordig heeft ze een nieuwe roeping gevonden. Ze is de nieuwe vaste presentatrice van Viaplay, de nieuwe sportzender in Nederland. Daar ontfermt ze zich over alles wat met de Formule 1 te maken heeft. Zo mocht ze alvast om de tafel zitten met drie F1-legendes. Dat was erg mooi, want zo kon ze alvast oefenen voor wanneer Max verstappen uiteindelijk een keer aan haar tafeltje aanschuift. In de studio doet Amber haar uiterste best om er een feestje van te maken. Ze is nu al de meest leuke en knappe presentatrice binnen de F1-wereld. Een mooie start voor Amber.

Lees ook: Amber Brantsen maakt schokkende stap en deelt emotionele foto
Amber maakt koude foto op Zandvoort

Voor haar nieuwe werk mag Amber weer iets vaker de studio uit. En dus komt ze op leuke plekken, zoals het circuit van Zandvoort. Alleen is dat zo vroeg in de ochtend ook gewoon heel koud. Hoewel Amber praktisch staat te bevriezen, ziet ze er wel nog steeds heel erg goed uit. Amber weet ondanks haar nieuwe drukke schema zichzelf nog goed te onderhouden. Ze vindt het namelijk hartstikke leuk om aan de slag te mogen met de F1. Dus zet ze graag even haar comfort opzij om een leuke reportage te draaien.  Amber is wel een van de knapste presentatrices die zich momenteel met de autosport bezig houdt. Dat is ook wel fijn, dan heb je ook een keer wat leuks om naar te kijken tijdens het laatste nieuws rondom de F1. Dat is alweer wat beter dan al die stoffige mannen die komen vertellen hoe het nu precies zit. Met Amber wordt de F1 nog leuker om te volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!