Foto: Boerin Janine van BZV wordt van achteren beetgepakt door vriend Sander

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Janine kan haar geluk niet op nu ze eindelijk de liefde heeft gevonden. Tijdens Boer Zoekt Vrouw leek de Limburgse nog erg schuw maar niks is minder waar. Janine laat haar vriend Sander zonder schaamte haar van achteren beetpakken. Zou de stoute Janine eindelijk naar boven komen?

Het is natuurlijk ook niet makkelijk om als schapenboerin ineens met je gezicht op tv te komen. Allerlei meningen van mensen die geen flauw idee hebben hoe Janine echt in elkaar zit. Boerin Janine leek naast alle meningen het ook nog enorm lastig te vinden om haarzelf open te stellen voor de liefde. Alle gretige mannen wouden maar al te graag het hart van de blondine veroveren. Even leek het liefdessprookje in duigen te vallen maar Janine heeft de liefde gevonden met de Friese Sander. De twee moesten hun relatie lange tijd geheimhouden omdat BZV nog uitgezonden moest worden. In die tijd kan je wel stellen dat Janine flink is veranderd en ondertussen helemaal vertrouwd is bij Sander.

Boerin Janine en vriend Sander hebben het erg leuk samen

Het koppel lijkt ineens smoorverliefd te zijn. Boerin Janine heeft eindelijk haar Instagram vrijgegeven en de drie laatste foto’s zijn allemaal toegewijd aan Sander. De twee gaan zelfs samen naar feestjes van anderen en zijn in het openbaar een nogal klef koppel. Op de foto’s is te zien dat Janine en Sander flink met elkaar aan het dollen zijn. Sander is wel een beetje ruig want hij pakt zomaar Janine haar hoofd in de houtgreep en gaat met zijn vuisten over haar hoofd heen. Onder de foto schrijft Janine ”Soms niet met, maar zeker niet zonder.” Hoogstwaarschijnlijk duidend op haar, dus iet wat heftige, relatie met Sander.

Is boerin Janine nu al in verwachting?

Nu boerin Janine en Sander zo verliefd zijn willen ze natuurlijk alles delen. Er verscheen wel een erg bijzondere foto waarbij Janine en Sander op een feestje staan. En niet op zomaar een feestje, maar een baby shower. Zouden Janine en Sander al zo snel van stapel lopen? Er hangen allerlei blauwe ballonnen en baby foto’s. Gelukkig schrijft Janine onder de foto dat ze nog niet in verwachting zijn.

Lees ook: Foto: Boerin Janine en vriend Sander lusten elkaar rauw na BZV

Vriend Sander pakt boerin Janine heel hard aan

Dat boerin Janine en Sander graag met elkaar stoeien is geen nieuws meer. In het begin leek Janine op zijn zachts gezegd erg preuts. Tijdens het keuzemoment werd de eerste zoen van Sander aan Janine uitgedeeld maar het leek er sterk op dat de blondine het absoluut niet fijn vond. Gelukkig voor Sander is Janine niet meer bang voor wat lichamelijk contact en daar neemt hij gretig gebruik van. Of het eraan ligt dat ze in Friesland allemaal wat lomper zijn is onduidelijk maar Sander pakt Janine wel erg hard vast. Op de foto zelfs zo erg dat hij Janine van achter stevig beet pakt en dicht tegen haar aan staat. Wederom met zijn arm in houtgreep klem. Boerin Janine steekt speels haar tong uit haar mond alsof ze het de normaalste zaak ooit vindt. Als het er tussen de twee al zo wild aan toe gaat op een kinderfeestje dan zal het thuis nog wel veel erger zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!