Foto: Boerin Janine beleeft beestachtig onderonsje in de stal met vriend Sander

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Janine en haar nieuwe vriend Sander pakken het boerenleven met beide handen bij de uiers. De twee delen een opvallende foto vanuit de stal…

Boerin Janine en vriend Sander zijn nu inmiddels al een tijdje bij elkaar en nu blijkt ook dat ze uitstekend zijn ingewerkt inmiddels. Als een hecht team gaan ze aan de slag met koeien. Dat is een keert wat anders dan de schapen waar de boerin zo aan gewend is. Maar de boerin in hart en nieren leert snel en gaat snel aan de slag met de uiers, samen met Sander. Er moet en zal gemolken worden. Het is zeker een hard leven, dat boerenleven. Sander en Janine blijven gelukkig lachen en lijken erg gelukkig samen, zelfs dus in een niet zo fris ruikende stal vol met koeien.

Boerin Janine en Sander van BZV zijn ook goed met uiers

Het verliefde stel kon het niet vanaf het begin uitstekend met elkaar vinden en het was even aftasten, maar inmiddels lijken ze een hecht team geworden. Janine en Sander waren in het succesvolle programma ‘Boer zoekt Vrouw’ al snel een leuk koppel dat, naarmate de twee meer en meer met elkaar omgingen, onafscheidelijk werden. De twee zijn nu beste vrienden, boer en boerin en partners in crime. Ze weten zelfs een nieuw soort dier onder de knie te krijgen binnen een mum van tijd. Janine was nog vooral gewend aan schapen, maar maakt nu de transitie naar een stal vol koeien.

Romantisch uitje met vee

Het koppel uit het platteland doet dus inmiddels alles met elkaar. Niet enkel koeien melken, vroeg opstaan en hard werken, maar daarbuiten nog veel meer. Zo gaan ze op avontuur naar een restaurant, een baby shower en leggen ze dat allemaal vast voor de geïnteresseerden op Instagram. De twee genieten zichtbaar van alle aandacht, maar vooral ook van elkaar. Het bezoek richting de babyshower zegt trouwens niks over dat het koppel zwanger is. Janine vertelt ‘En nee, we zijn niet in verwachting.’ op haar Instagram. Daar hebben ze ook geen tijd voor, want de stal moet schoon en de koeien moeten goed gemolken worden

Janine en Sander samen in de stal

Zowel Janine en Sander zijn erg blij met hun stal, de apparatuur en de dieren, maar dat ze naar buiten mogen naar de opnames van Boer Zoekt Vrouw en meer van de wereld mogen zien is natuurlijk ook erg fijn. Ook een keertje zonder camerateam rustig kletsen terwijl je aan uiers trekt is ook mooi meegenomen. Waar Janine dan maar zelf de camera erbij pakt om de verveling tegen te gaan, heeft Sander er minder behoefte aan, zo blijkt uit het filmpje hierboven op Instagram.

Is Sander van Janine cameraschuw?

Hij wilt even alleen zijn met zijn koeien en de melk. De boer in Sander is inmiddels naar boven komen drijven en dan is er geen tijd meer voor camera’s of Janine die alles wil filmen voor later. Sander houdt zijn hand voor de camera van zijn boerin, maar die blijft lekker doorgaan. De twee zijn goed op elkaar ingespeeld, maar verschillen nog wel qua werkethiek. Toch nog een beetje wennen voor deze twee, die relatie. Maar dat er een toekomst ligt voor ze is wel duidelijk inmiddels.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!