Foto: Boerin Annemiek poseert eindelijk zonder boeren overall

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek kennen we natuurlijk als een dame die constant in d’r overall staat. Maar nu plaatst de boerin een wel héél lekker kiekje, in een uiterst outfit..

Boerin Annemiek deelt een opvallende foto via Instagram. De boerin lijkt zich helemaal klaar te hebben gemaakt voor de kerst, en de kerstboom staat er ook prachtig bij! Zelfs de hond is helemaal in de kerstsferen gebracht. Maar wat het meest opvalt, is toch de outfit van Annemiek. Zo poseert Annemiek zowaar in een glitterjurk..

Boerin Annemiek straalt in spannende glitterjurk

Boerin Annemiek is een dame die graag in haar overall staat. Want ja, ze is tenslotte een trotse boerin! De brunette is zo lekker gewoon gebleven, ondanks haar deelname aan Boer zoekt Vrouw en Expeditie Robinson. Maar nu lijkt Annemiek het even helemaal over een andere boeg te gooien, ze poseert voor de verandering een keer uiterst . Dit lekkere jurkje zagen we nooit eerder om het van de nuchtere boerin. Annemiek poseert zakkend door haar knieën bij de kerstboom. Ze draagt een strakke, opvallende glitterjurk. Samen met haar grote, harige hond lacht ze voor de foto. De outfit van de hond is lachwekkend, aangezien het grote beest een stropdas zoals de kerstman draagt. Hij geeft een dikke lik naar de camera terwijl hij wordt omhelst door zijn baasje. De outfit van de hond mag misschien leuk en lachwekkend zijn, maar de outfit van Annemiek weet tóch alle aandacht voor zich te winnen. We hebben het hier tenslotte over de onschuldige boerin Annemiek. Nou, zo ‘onschuldig’ is ze niet meer hoor..

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek imponeert met opvallend uiterlijk tijdens Vandaag Inside

Boerin Annemiek beleeft wild meiden-weekend

Boerin Annemiek lijkt dan wel iedere dag zich kapot te werken, maar vrije tijd heeft de boerin ook! Niet veel, maar via Instagram laat Annemiek weten wel degelijk zo nu en dan een weekendje vrij te hebben. En wat Annemiek dan doet? Een vriendinnen-weekend houden natuurlijk! Via Instagram deelt de boerin hoe zo’n weekendje eraan toegaat. De groep beeldschone vriendinnen waren op de kerstmarkt in Bremen, en hier scheen het er nog flink wild aantoe te gaan. De acht vriendinnen poseren lachend voor de camera, terwijl ze allemaal een glas wijn in hun hand hebben. Het scheen niet bij één glas te blijven, en ze hadden nog een wilde tijd op de kerstmarkt. Annemiek legt uit; “Lekker meiden weekend gehad. Vaak krijg ik de vraag; ben je weleens vrij? Zeker wel, om de week het weekend. Zo ook afgelopen week, heerlijk weekend gehad met de vriendinnen op de kerstmarkt in Bremen!“. Annemiek heeft het dus druk, maar altijd nog tijd voor haar mooie vriendinnen-groep! Het zou wat zijn als Annemiek deze bloedmooie dames niet meer zou kunnen zien..

Lees ook: Video: Boerin Annemiek Koekoek biedt zichzelf aan tijdens Vandaag Inside

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!