Foto: Boerin Annemiek Koekoek wint award maar wil meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat goed met boerin Annemiek Koekoek. Ze heeft zojuist de prijs voor vrouw in de media Drenthe. En dat bevalt haar erg goed. 

Annemiek Koekoek is een erg invloedrijke vrouw. Tenminste, dat is in ieder geval zo in de provincie Drenthe. Daar heeft Annemiek namelijk de prijs gewonnen voor de meest invloedrijke vrouw in de media. Alleen die award smaakt natuurlijk naar meer. Ze wil nu ook de landelijke competitie winnen. En daarvoor moet ze nog wel even wat zieltjes winnen. Volgende week start de landelijke wedstrijd en je kan dus nog stemmen om Annemiek op nummer één te krijgen. En dat is natuurlijk de enige plek waar Annemiek thuis hoort.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek laat zich likken om deze award te winnen

Na Expeditie Robinson is dit de grootste prestatie van Annemiek

Natuurlijk is dit niet de eerste grote prestatie van boerin Annemiek. Vorig jaar deed ze al mee aan Expeditie Robinson. En daar deed ze best wel heel erg haar best om als eerste te eindigen. En het was haar nog bijna gelukt. Wel hield Annemiek er een goed en een flinke conditie aan over. En natuurlijk vrienden voor het leven. Ook zorgde het programma ervoor dat Annemiek weer even in de spotlight kwam te staan. Zonder Expeditie Robinson had Annemiek misschien niet eens de VIDM award gewonnen. Want om de vrouw in de media award te winnen moet je natuurlijk wel een prominente vrouw in de media zijn. En Expeditie Robinson hielp daar weer erg aan mee. het populaire programma zorgde ervoor dat heel veel mensen gelijk weer wisten wie Annemiek Koekoek eigenlijk was.

Boerin Annemiek viert alvast een klein feestje op de foto

Het feestje was eigenlijk bedoeld voor haar verjaardag, maar Annemiek moet een vooruitziende blik gehad hebben dat ze ging winnen in Drenthe, want het was best een groot feest wat ze gaf. Daar moest meer achter zitten dan alleen haar verjaardag. Annemiek heeft wel heel erg haar best gedaan om de award te winnen. Ze ging echt helemaal los om de prijs binnen te slepen. Het bekende gezicht van Boer Zoekt Vrouw liet zich zelfs nog likken om de aandacht te trekken. Je denkt misschien dat dit wat ordinair is voor Annemiek, maar geen zorgen, het was een koe die de actie ondernam. Dat maakt het al een stukje logischer voor de lieftallige boerin. Met al dat aandacht trekken en haar leuke en oprechte persoonlijkheid kan het haast niet anders dat ook bij de landelijke competitie Annemiek straks als winnaar uit de bus komt. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen actief in de media die net zo leuk zijn als Annemiek. Ze maakt dus een hele sterke kans om de vrouw in de media van Nederland te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!