Foto: Bo Maerten kust met vrouw tijdens Pride Amsterdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bo Maerten heeft een heel leuk weekend achter de rug bij Pride. En om haar steun te betuigen, kust ze met een andere vrouw.

Als actrice heeft Bo Maerten al een hoop mogen doen, maar kussen met een vrouw kon ze nog niet aan het lijstje toevoegen. Dan maar buiten de set om proberen dit voor elkaar te krijgen. En het lukte Bo dan toch eindelijk tijdens het weekend van de Pride. Terwijl iedereen de liefde met elkaar vierde aan de Amsterdamse grachten, wist Bo de liefde veilig te stellen van een knappe blonde vrouw. En daar kuste Bo zo lang mee, dat er een mooie foto van het stel gemaakt kon worden. Uit solidariteit met de rest van de Pride deelt Bo de foto moedig op Instagram. En daar wordt natuurlijk erg blij op gereageerd.

Lees ook: Actrice Bo Maerten ligt op haar buik op deze prachtige vakantiefoto

Bo Maerten heeft het prima naar haar zin op Pride

Zoals je kan zien heeft Bo Maerten de tijd van haar leven op Pride. De prachtige brunette maakt er zeker een feestje van. Ze is ten eerste ontzettend vaderlandslievend gekleed in vol oranje pakje. Vervolgens weet ze ook nog eens goed te multitasken. Zo houdt ze met haar ene hand een drankje vast en drukt ze met haar andere hand haar tijdelijke liefde naar zich toe. Innig kussen Bo en de blonde dame elkaar. En dat lijken ze allebei wel erg leuk te vinden. Misschien dat Bo na deze editie van de Pride alsnog overstapt naar de andere kant. Vrouwen zijn natuurlijk ook een stuk interessanter dan mannen, dus de keuze zou goed begrepen worden. Voorlopig zit Bo nog ferm in team ‘Man’, maar wie weet wanneer daar verandering in komt. Hoe vaker Bo met een knappe vrouw kust, des te sneller zal dat zijn.
Een kus van Bo, daar dromen velen van

Er was dit weekend slechts één gelukkig vrouw die een kus kreeg van Bo Maerten, maar er zijn natuurlijk veel meer mannen en vrouwen die dromen van een kus van Bo. Helaas kan niet iedereen de knappe actrice verleiden. Toch was er in ieder geval iemand die daar dit weekend succesvol in leek. De blonde dame op de foto mag dus van flink wat geluk spreken. Ook heeft ze eigenhandig heel veel mannen en vrouwen jaloers gemaakt.

Valt Bo op vrouwen?

Het kusje lijkt trouwens vrij onschuldig te zijn. Het is erg onwaarschijnlijk dat Bo vanaf nu overstapt op de vrouwenliefde. Ze heeft ook al een eigen gezinnetje, dus de kans dat Bo die verlaat om te gaan experimenteren met een vrouw is wel erg klein. Maar voor een middagje vond Bo het natuurlijk wel erg leuk en stiekem ook wel een beetje spannend om met een vrouw te mogen kussen. Het was even wennen voor Bo, maar ze ging er vol voor. We hebben gelukkig de foto nog om terug te denken aan de spontane actie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!