Foto: Blondine Joy Bosz gaat door haar knieën voor flinke jongen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Bosz, ook wel bekend als BeautyNezz, is in de woestijn aangekomen. Om hier te overleven moest ze wel even door haar knieën voor een flinke jongen.

De knappe blondine is het koude Nederland helemaal klaar en deelt een heerlijke terugblik naar haar vakantie in Dubai. Nu het zo koud is verlangt Joy Bosz met heel haar hart weer naar het warme weer. Om het warme weer te overleven moest ze alleen wel even door haar knieën.

Joy Bosz belooft dat dit de laatste keer is

De afgelopen tijd blijft Joy Bosz haar volgers foto’s van haar vakantie in Dubai voorschotelen. Deze keer belooft ze aan haar volgers dat het de laatste terugblik is die ze gaan zien. De influencer kennende is dit een leugen en zien haar volgers over een tijdje weer een heerlijke terugblik. Je hoort haar volgers ook niet klagen wanneer ze deze prachtige foto’s te zien krijgen. Ze gaat diep door haar knieën voor de perfecte foto. Naast een flinke jongen gaat ze even goed poseren. Na het poseren gaat ze deze flinke jongen ook nog even goed berijden. Ze poseert namelijk langs een kameel waar ze mee door de woestijn heen wandelt. Naast dit heerlijke kiekje deelt ze ook nog eens een prachtige foto waar ze de zonsondergang ziet. Haar volgers kunnen heerlijk mee genieten van het achteraanzicht. Het achteraanzicht is misschien nog wel mooier dan de zonsondergang. Wat een verleidelijk achterwerk heeft Joy Bosz in een strakke witte broek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Bosz (@joybosz)

Letterlijk inkijkje in superkort topje van Joy Bosz

BeautyNezz heet niet voor niets zo, want wat een heerlijke beauty is het ook! Om haar volgers in een kerstsfeer te krijgen deelt ze een lekker kiekje van zichzelf voor de spiegel. Ze heeft haar meest verleidelijke topje uitgekozen en is gaan poseren voor de spiegel. Dit topje zorgt er uitermate goed voor dat we letterlijk een inkijkje krijgen in het leven van Joy Bosz. De grote vraag die iedereen na het zien van deze foto stelt is, wie maakt de foto? De enige reden is dat iemand anders vanuit de perfecte hoek deze foto maakt. Heel mannelijk Nederland hoopt er natuurlijk op dat het geen man is die de foto maakt. Wanneer je Joy Bosz in deze omstandigheden ziet is het vragen om problemen. Wat ziet ze er toch vreselijk verleidelijk uit in dit topje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Bosz (@joybosz)

Joy Bosz feliciteert haar moeder met een prachtig plaatje

Er is op deze wereld weinig sterkers dan de band tussen moeder en dochter. Joy Bosz laat aan de hand van dit prachtige plaatje maar weer is weten hoe goed hun band is. In een open jurkje staat ze samen met haar moeder geposeerd. De twee dames zijn werkelijk waar beeldschoon en je ziet meteen waar Joy haar prachtige uiterlijk vandaan heeft. Samen genieten van een wijntje in de duinen, hoe romantisch wil je het hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!