Foto: Blond model Lisa Groothuijzen kleedt zich om voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blondine Lisa Groothuijzen laat niks aan de verbeelding over terwijl ze zich omkleed voor de camera..

Lisa Groothuijzen laat alles aan volgers zien

Blijkbaar heeft Lisa Groothuijzen zin om haar volgers te verrassen met leuke video’s. De blondine werkt als model en deelt regelmatig prachtige foto’s die het resultaat zijn van haar shoots. Het lijkt erop dat Lisa dag en nacht aan het werken is want de modellenfoto’s blijven maar binnenstromen. Het is dan ook geen wonder dat dit het hoofdthema is van Lisa haar Instagram. Toch had Lisa waarschijnlijk zin om eens zelf wat op te nemen. Een super goed idee van Lisa, want ze maakt een video waarin ze zich omkleed voor haar volgers. De blondine begint in haar zwarte en trekt dan snel haar beige broek aan. Lisa gaat voor een stoer en warm outfitje met een passende broek en passend jasje. Daaronder draagt Lisa een grijs truitje dat nog precies haar huid laat zien. Om de look af te maken zet Lisa een petje op haar blonde haren. Aan de voeten van Lisa gaan All Stars en ze sluit de video af met een echte modellenpose.

Lisa Groothuijzen straalt in glittertopje

Het leuke aan Lisa Groothuijzen haar Instagram account is dat ze haar volgers regelmatig meeneemt in een dagje werk. Gelukkig werkt Lisa niet de hele dag achter de computer, want dat zou niet zo interessant zijn. Wat juist wél interessant is, is Lisa haar modellenwerk. Zo gaat de blondine dit keer naar een shoot waar ze een prachtig topje aankrijgt. Het topje heeft geen armen of hals en zit strak om Lisa haar . Daarover heen zit een soort netje van glitters. Het netje maakt de look ineens wel erg spannend. Naast de glittertop laat Lisa Groothuijzen ook nog een lange jurk zien met allemaal felle groene kleuren. Daaroverheen draagt ze een roze blouse.

Het spannende setje van Lisa Groothuijzen

Voor de verandering heeft Lisa Groothuijzen een keer een shoot in sportkleding in plaats van casual kleding. Uiteraard neemt Lisa haar volgers mee in een dagvlogje waarop is te zien hoe haar leven als model eraan toe gaat. Het ziet eruit als een leuke dag want Lisa haar shoot is in sportkleding en met allerlei sportposes.

Lees ook: Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Als videomodel vermaakt Lisa Groothuijzen zich wel

De blondine Lisa Groothuijzen heeft drie delen gefilmd van haar leven als model. Het derde en tevens laatste deel is een video shoot. Op wat behind the scenes beelden is te zien dat Lisa draaiend aan het poseren is voor de camera. Dit terwijl het model een prachtige lange jurk aanheeft die met haar meebeweegt voor de camera. Het kan niet anders dan dat het mooie video’s zullen worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong! 

Dit is hoe Jutta Leerdam aan die geweldige perziken komt (video)

Jutta Leerdam staat inmiddels naast haar grote schaatscarrière ook wel bekend als een hele prachtige vrouw. Ze toont haar volgers hoe ze aan haar geweldige vormen komt!