Foto: Bloedmooie Victoria Verstappen doet ook aan topsport

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Verstappen is de laatste tijd heel druk met sporten. Natuurlijk wil Victoria net zoals haar grote broer Max Verstappen wel een beetje bij blijven in de topsport. Daarom deelt Victoria een workout waarvoor ze letterlijk in de touwen hangt.

Victoria Verstappen druk aan het sporten

De knappe Victoria Verstappen kan het niet laten om flink in beweging te blijven. In een ver verleden was Victoria ook nog actief in de racewereld. Hier boekte Victoria vooral successen in wedstrijden met karts. Het is natuurlijk ook een grote druk om net zo goed te worden als succesvolle broer Max Verstappen. Gelukkig steunt Victoria haar broer door dik en dun en deelt ze regelmatig op haar Instagram hoe trots ze op hem is. De sportiviteit zit toch echt in de genen want Victoria is ook behoorlijk sportief aangelegd. Zelfs na de bevalling van Victoria haar tweede zoontje gaat ze hard aan de bak. Hiervoor doet Victoria wel erg moeilijk oefeningen in de sportschool. Zo zien we op deze video de blondine zichzelf aan een stok omhoog trekken. Daarbij zit haar ene voet ook nog in een elastiek. Waar dit precies goed voor is, is nog maar de vraag.

Lees ook: Video: Max Verstappen laat Kelly Piquet genieten tijdens warm avondje

Victoria Verstappen doet zware oefening

Gelukkig hoeft Victoria Verstappen niet helemaal zelf uit te vogelen hoe ze nou het beste kan sporten. De blondine deelt namelijk dat ze aan het sporten is met meerdere personal trainers voor de beste begeleiding in haar proces. Victoria deelde eerder al op haar Instagram dat ze graag weer een beetje in shape wil komen na haar bevalling, want dat is natuurlijk een aanslag op je lichaam. Gelukkig is Victoria heel erg gedreven en sinds kort is ze ook begonnen met krachttraining. Op onderstaande video is Victoria zelfs al met wat kilo’s aan het squatten dus je zou niet zeggen dat het één van de eerste keren is. Victoria is misschien wel op weg om een fitness influencer te worden want ze deelt enorm vaak sport video’s. Op een andere foto deelt Victoria het verschil van haar lichaam in twee maanden. Er is een duidelijk verschil te zien en daar is Victoria trots op. Toch is de weg erna toe nog best lastig omdat ze soms denkt; “laat maar zitten, want je ziet toch geen verschil.” Gelukkig geeft een Verstappen niet zomaar op.

Victoria Verstappen over band met Max

Het lijkt altijd hele dikke mik tussen broer Max Verstappen en zus Victoria Verstappen. In een interview voor het magazine LINDA praat Victoria openhartig over hun relatie. Want de twee groeide niet samen op door de scheiding van hun ouders. Daarbij was Max natuurlijk al op enorm jonge leeftijd druk bezig met zijn carrière. Samen met vader Jos vliegt Max al jaren heel de wereld over. Victoria vertelt dat ze vroeger niks leuker vond dan samen met hem alle landen te bezoeken. Tegenwoordig kan dat niet meer zo makkelijk omdat Victoria al twee kinderen heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...