Foto: Bloedmooie TVOH-Advocate Meike Lubbers zorgt voor verwarring bij kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na haar optreden bij BEAU kent iedereen de naam Meike Lubbers. De bloedmooie advocate is betrokken bij het drama rondom The Voice of Holland

Advocate Meike Lubbers is hard op weg om de meest bekende advocate van Nederland te worden. Maar dat is ze alleen niet om de juiste redenen. Bij BEAU besloot Meike om zichzelf te mengen in de discussie rondom The Voice of Holland. En dat werd haar niet bepaald met dank afgenomen. Na een aantal vreemde uitspraken, die ze later ook weer terug moest nemen, wordt er nu met schuine ogen naar haar gekeken. Wel is ze opgevallen bij mannelijk Nederland. Die vragen zich af wie de beeldschone advocate nu precies is en willen meer van haar te weten komen.

Lees ook: Foto: Zet Ali B zijn relatie met déze vrouw op het spel?

Meike is op foto de knapste advocate van Nederland

Na haar, lichtelijk beschamende, optreden bij BEAU weet heel Nederland nu van de naam Meike Lubbers af. Dat kan uiteindelijk ook goed voor haar uitpakken. Ze heeft natuurlijk nog geen rol bij het drama van The Voice of Holland, behalve consulent voor televisieprogramma’s. Maar wellicht dat Meike met haar populariteit hier nog een stevig slaatje uit kan slaan. Ze heeft in ieder geval een flink aantal fans erbij gekregen. En die vinden Meike nu al de mooiste advocate van Nederland. Daar hebben ze overigens geen ongelijk in. Meike is ook een van de knapste vrouwen van het land. En dat bewijst ze met haar foto’s. Daar heeft ze gelukkig geen tekort aan online staan. Voorlopig lijkt ze ook nog niet klaar te zijn met het plaatsen van leuke foto’s. Dus je kan nog lang genieten van de mooiste advocate van Nederland.

Meike Lubbers is de nieuwe juridisch expert van de Nederlandse televisie

Oké, ze zat er een keertje naast. Maar toch lijkt het er op dat Meike de nieuwe juridisch expert wordt van de Nederlandse televisie. Met haar kennis van het recht en haar beeldschone looks weet ze de aandacht van het mannelijke publiek zeker vast te houden. En dat betekent dat ze voor de meeste Nederlandse televisie programma’s een erg interessant figuur is om in de gaten te houden. Want als je haar aan tafel zet, dan weet je als redacteur eigenlijk meteen al dat de kijkcijfers omhoog zullen gaan. Met Meike aan boord kan er eigenlijk niet meer zo heel veel mis gaan bij je opnames. Je weet dat het hoe dan ook een memorabele uitzending wordt. Ongeacht of wat ze nu aan tafel verkondigd waar is of niet. Want in de wereld van de televisie geldt dat er niet zoiets is als slechte publiciteit. Al helemaal niet als er een knappe vrouw in het spel is. En Meike Lubbers is een bijzonder mooie verschijning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.