Foto: Birgit Schuurman geeft lekker showtje voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zus van Katja Schuurman, Birgit Schuurman, besluit om haar volgers even lekker te verwennen en drukt haar troeven dicht tegen elkaar aan.

Birgit Schuurman pakt grote jongens flink vast

Birgit Schuurman is de prachtige zus van Katja Schuurman en nee, ze zijn geen tweeling ook al lijkt dat bijna wel zo! De zangeres is een tijd geleden moeder geworden voor de tweede keer. Zij en haar vriend zijn dus een hele tijd thuis gebleven om voor de baby te zorgen, maar laatst hadden ze even een avondje zonder de kids. Dat liet Birgit weten op haar Instagram. Ze plaatste een foto van zichzelf in een lekker laag uitgesneden jurkje. In het bijschrift schrijft ze: “Papa & mama gingen er ook weer even uit hoor. 80’s-90’s Chique was de dresscode. Mijn lief moest naar de 2e hands winkel voor zijn outfit. Bij mij hing t allemaal al in de kast. Waarschijnlijk iets met leeftijdsverschil maar vooral ook een smaakdingetje met mijn voorkeur voor licht ordi kleding…” Op de derde slide van de Instagram post verwent Birgit haar volgers flink. Ze heeft namelijk haar voorgevel goed vastgepakt en drukt haar heuvels even lekker tegen elkaar aan terwijl ze verleidelijk de camera in kijkt. Wat een ontzettend lekkere foto!

Birgit Schuurman Troeven

Birgit Schuurman geeft grote melkers cadeau

De prachtige Birgit Schuurman is niet bang om zichzelf te laten zien op haar Instagram. Dat blijkt ook wel uit de foto hierboven. Zowel Birgit als Katja Schuurman zijn van jongs af aan al totaal niet verlegen over hun . De zangeres is daarnaast ook nog eens hartstikke open over haar leven. Ze deelt regelmatig haar avontuur als moeder met haar volgers. Zo heeft ze onlangs een baby gekregen, maar is ze klaar met kolven. Ze zocht dus iemand die ze eventueel blij kon maken met haar kolfapparaat. Op haar Instagram deelt ze er een foto van met een heel verhaal erbij: “Ik heb deze nog liggen. Heel prima ding & clean. Wie kent iemand die ik daar blij mee kan maken?” Op de volgende foto in haar verhaal laat ze weten dat de kolf een nieuw thuis heeft gevonden.

Birgit Schuurman Kolf

Birgit Schuurman doet lekker gek met kids

Dat Birgit gek is op haar kinderen, is wel duidelijk. Kijk maar eens naar haar Instagram. Daar komen regelmatig foto’s voorbij van beide kindjes. Één van haar kids is alweer 13 jaar oud. Chico is 12,5 jaar enig kind geweest, maar Birgit heeft samen met haar lieve vriend, Sander weer een nieuw kindje, Jimi. De zangeres houdt ontzettend veel van haar beide zoons en kan zo nu en dan ook even lekker gek doen met beide. Zo plaatste ze onlangs een foto samen met Jimi waarbij ze beide op hun rug liggen. Jimi lacht lief naar de camera en Birgit doet hetzelfde. Kort daarna plaatst ze een foto samen met haar oudste, Chico. Samen kijken ze lekker gek de camera in terwijl Birgit een selfie maakt. Leuk om te zien, Birgit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!