Foto: Bibi Breijman knalt bijna uit strakke sportkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bibi Breijman knalt bijna uit elkaar in haar veel te strakke sportkleding. De hoogzwangere Bibi plaatst de foto’s daarvan op haar Instagram. 

Bibi staat letterlijk op springen! Ze heeft namelijk flink lopen springen tijdens het sporten, maar ook haar buik ziet eruit alsof ze elk moment open kan barsten. Niet heel gek als je in de laatste fase van een zwangerschap zit. Bibi laat de zwangerschap in ieder geval niet in de weg komen van haar eigen hobby’s. Zo wil ze nog wel gewoon kunnen sporten en leuke dingen kunnen doen. maar dat brengt dan wel de nodige consequenties met zich mee.

Lees ook: Foto: Bibi Breijman wordt bijna gelikt door opdringerige man op Bonaire

Bibi zit als een vent op nieuwe foto

Om een beetje comfortabel te kunnen zitten na het sporten moet Bibi er iets minder charmant bij zitten op het bankje. Dat is ook niet zo gek, ze draagt namelijk een kind ion haar buik en die wegen nogal wat. Dus zal je een andere manier moeten vinden om comfortabel te zitten. Het is misschien wel een beetje een vreemde houding, maar dat maakt Bibi niks uit. Zolang zij maar goed zit. En dat lijkt in dit geval zo te zijn. Even een beetje bijkomen en op adem komen. Bibi drinkt gelukkig ook voldoende water om zichzelf te blijven hydrateren na het sporten.

Bibi heeft kleine alien in zich wonen

Even later deelt Bibi een wel heel bijzonder filmpje van zichzelf. Ze deelt beelden van haar buik, waar je haar nieuwe kindje als een alien kan zien bewegen. Het heeft inderdaad wel een beetje weg van een horrorfilm. Maar verassend is dat Bibi er behalve haar opgeblazen buik, nog goed uit ziet. en dat is goed nieuws voor Bibi, want dat betekent dat ze waarschijnlijk weer makkelijk in vorm raakt nadat de zwangerschap voorbij is.

Zwanger of niet, Bibi blijft een prachtige vrouw

Of ze nu zwanger is of niet, Bibi blijft een enorm knappe vrouw om naar te kijken. Dat kan je ook wel zien aan haar Instagram foto’s. Bibi weet precies hoe ze haar sterke kanten nog meer kan accentueren en naar voren kan brengen. Daarmee maakt ze altijd de mooiste Instagram foto’s.
Met een beetje sporten zo weer op niveau

Bibi is het al een keer gelukt om na een zwangerschap weer volledig op haar oude gewichtsniveau te komen. En dat was best wel bijzonder. Nu ze weer op het punt staat te bevallen, weet Bibi wel dat ze na haar zwangerschap zo snel mogelijk weer haar oude terug wilt. Bibi is een enorm fanatieke sporter, dus dat zou in theorie best wel snel moeten kunnen. Nu maar afwachten of dat straks ook echt zo is. Dat zou zowel voor Bibi, als voor haar volgers, heel aangenaam zijn. Want Bibi is, als ze in topvorm is, een van de mooiste vrouwen van het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!