Foto: Bibberende Fajah Lourens laat zich in bad begluren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Fajah Lourens heeft een nieuw plaatje online gezet en daar smullen al haar volgers natuurlijk enorm van. Al is het wel koud.

De prachtige brunette laat zich weer eens van haar beste kant zien. De mooie dame met een voorliefde voor fitness heeft een bijzonder ritueel dat ze elke dag volhoudt. En dat deelt ze natuurlijk graag met haar volgers. De foto’s van Fajah zijn zo leuk, dat je er helemaal van smult. Hoe kan het ook anders met zo’n ontzettend mooie vrouw. Dat Fajah goed voor haar zorgt kan je wel zien aan alle mooie plaatjes die ze richting haar volgers stuurt.

Lees ook: Video: Fajah Lourens bewondert haar goddelijke figuurtje in strakste jurkje ooit

Fajah Lourens en haar ijskoude bad

Op de foto die ze met haar volgers deelt, kan je zien hoe Fajah in een ijskoud bad zit. En in dat ijskoude bad laat ze zich lekker begluren door haar fans. Die vinden het maar mooi om Fajah zo te zien. De brunette blijft verrassend cool onder de extreme kou. Maar dat zal ook wel komen, omdat ze bijna elke dag zit laat onderdompelen in ijs. Het schijnt allemaal voordelen voor je fysieke en mentale gesteldheid te hebben. Er is nog niet zo veel onderzoek naar gedaan, maar toch lijkt het erop dat het werkt, want Fajah doet het elke dag en heeft er nog nooit mooier uit gezien. Of het werkt maakt verder natuurlijk ook niet zo heel erg veel uit, zolang Fajah maar die mooie plaatjes blijft delen met haar volgers.

Lees ook: Fajah Lourens openhartig over financiële mispeer: ‘Twee ton verlies gedraaid’

Fajah laat zich echt van alle hoeken fotograferen

De mooie brunette laat zich in het ijsbad natuurlijk wel even goed op de foto zetten. Vanuit alle hoeken worden foto’s gemaakt van ho Fajah deze uitdaging doorstaat. En de hele galerij aan foto’s wordt online met haar fans gedeeld. Die zijn natuurlijk erg blij met de mooie plaatjes. Daarbij worden ze helemaal wild bij het zien van de plaatjes van Fajah in zo min mogelijk kleding. De bekende dame weet ook exact wat ze doet. Met haar mooie foto’s zorgt Fajah ervoor dat ze haar fans zeer tevreden houdt.

Fajah Lourens deelt maar al te graag nieuwe ervaring

De brunette is nog niet heel erg lang bezig met het nemen van ijsbaden. Maar ondertussen deelt ze natuurlijk wel graag haar ervaring met haar fans. Fajah wil graag dat al haar fans net zo gezond leven als zij. Dat gunt ze iedereen. En dus laat ze zelf maar het goede voorbeeld zien. In een bad vol met ijsklonten koelt ze misschien wel snel af, maar zorgt ze er toch voor dat haar volgers het heet krijgen. Dat komt door de mooie bikini’s die Fajah laat zien tijdens het nemen van deze foto’s. Op haar eigen manier weet Fajah zo de dagen van haar fans toch weer een stukje te verrijken met allemaal mooie plaatjes. En daar mogen we haar best dankbaar voor zijn.

Meer zien van Fajah Lourens? kijk op Instagram

Als je nou echt geen genoeg kan krijgen van de mooie brunette, kijk dan even op haar Instagram. Daar heeft ze nog veel meer foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.