Foto: Bettina Holwerda laat zeer jurkje van schouder vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blondine Bettina Holwerda maakt haar volgers blij met een zéér foto vanuit haar kleedkamer!

Actrice Bettina Holwerda is een prachtige vrouw. Toch moeten we jullie teleurstellen, want deze mooie vrouw is al bezet. Bettina is al meer dan 10 jaar samen met zanger Jim Bakkum. Het koppel heeft 3 kinderen; Lux, Posy en Molly. Aangezien we weinig drama horen vanuit hun huwelijk zijn ze dus al die tijd al heel gelukkig getrouwd. Als je deze foto’s bekijkt snap je meteen waarom Jim zo’n trouwe jongen is!

Bettina Holwerda’s flinke jongens houden jurk omhoog

Bettina Holwerda is in Rijswijk, voor de theatervoorstelling Perfect, waar de blondine een rol in speelt. Voor de voorstelling deelt Bettina zeer kiekjes met haar haar volgers vanuit de kleedkamer. Op de tweede foto poseert ze erg imposant en niet bepaalt charmant. Op de achtergrond staat een ovaalvormig voorwerp op het aanrecht, dat verdacht lijkt op een speeltje voor volwassen. Jim Bakkum, haar man, reageert op zeer ludieke wijze, namelijk: “ik neem op alle manieren afstand van het ovaalvormige figuur dat zich op ons aanrecht bevindt op foto 2.” Hij sluit zijn reactie af met een afbeelding van een aubergine. Op de laatste foto zien we de achterkant van haar kapsel, waar Bettina laat zien dat ze extensions draagt.

Lees ook: Video: Bettina Holwerda wordt flink betast tijdens héél massage

Een theaterconcert met herkenbare verhalen van vrouwen van nu

#PERFECT is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Het gaat over het hebben van kinderen in de leeftijd 1 tot 16, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het runnen van een onderneming. Over loslaten en omdenken, zeg maar. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek! Regel een oppas, ga lekker achterover zitten, adem in, adem uit en geniet. Want goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel… #PERFECT

Lees ook: Foto: Bettina Holwerda doet spannend dansje in laag topje

Bettina en Jim Bakkum zijn goede match

Het is misschien een beetje cliché, maar volgens Bettina is de kracht van de relatie tussen haar en Jim dat ze ‘echt naar elkaar luisteren en alles met elkaar delen’. “Daarnaast kan Jim goed over zijn gevoel praten en is hij vreselijk lief. Gisteren zei hij nog hoe trots hij op me is. Hij weet namelijk dat het de afgelopen jaren soms best ploeteren was, maar dat hij nu ook ziet wat voor moois er op mijn pad komt. Elkaar dingen gunnen is heel belangrijk in een relatie”, aldus Bettina. Logischerwijs kost het kroost van Jim en Bettina hen veel tijd. Daardoor hebben de twee minder quality time samen. Bettina heeft als voornemen om dat weer wat meer in te plannen. Van haar hoeft dat geen extravagante vakantie naar Saint-Tropez te zijn. “Een weekendje weg naar Amsterdam of Groningen is ook al fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!