Foto: Bettina Holwerda beleeft zeer hoogtepunt tijdens Koningsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als actrice zijn we van Bettina Holwerda heel wat drama gewend. Toch wist ze bij al haar volgers een rode kleur op het gezicht te toveren dankzij deze opvallende foto…

Bettina Holwerda is een zangeres, musicalactrice én danseres en is dus van vele markten thuis. Maar op Koningsdag werd deze 44-jarige schoonheid op de foto gezet met een aantal voorwerpen waarbij zelfs Bettina moeite had om haar gezicht in de plooi te houden! Maar ja, hoeveel mensen kunnen ook zeggen dat ze gevraagd worden te poseren met slaapkamerspeelgoed met het formaat van je onderarm?

Bettina Holwerda shockeert met reusachtige artikelen

Na 12 jaar huwelijk snappen wij wel dat Bettina Holwerda de spanning soms wat op moet zoeken. Het stel komt enorm gelukkig met elkaar over, maar hé, het avontuur moet er zijn. Maar de artikelen waarmee Bettina recent op Instagram verscheen is misschien toch wel iets té extreem. De knappe actrice was in een opslagkamer beland met spullen waar je het toch wel heel pittig mee kan maken in bed. Bettina lijkt het hilarisch te vinden, want het formaat van deze voorwerpen… Daar word je zelfs als man bang van! Wel hebben we nu ontdekt dat Bettina een stevig gevoel voor humor heeft!

Zo gebruikte Bettina in het bijbehorende filmpje namelijk het speelgoed als microfoon, en haar gezicht verdween er bijna achter! De blonde schoonheid kon haar lachen niet inhouden. Het nummer wat ze probeerde te zingen verdween tussen gegiechel en ook de persoon achter de camera kon de aandacht niet van de rest van de kamer afhouden. Het lijkt het hoogtepunt van haar dag geweest te zijn: Bettina gaat stuk van het lachen.

Volgers Bettina Holwerda vinden Instagram post hilarisch

Ook de fans van Bettina Holwerda kunnen de humor van de situatie zéker inzien. Ze lijken allemaal hun creativiteit volledig los gezet te hebben. In het filmpje zong Bettina enkele regels van het liedje Hopelessly Devoted To You: “But now… There’s nowhere to hide”. Eén scherpe fan wist er meteen een passende reactie op: “Theres nowhere to hide..when you put that thing inside…😮”. Ook in de trant van Koningsdag hadden volgers iets meer informatie nodig: “En dat heb je verkocht op de koningsmarkt? Of juist gekocht? 😂”. Ook reageerden er meerderen met rijen lach emoji’s en heerlijk eufemistische aubergine emoji’s. Ook in het filmpje konden ze de grappen niet bij zich houden. Twee mannelijke stemmen lachen in de achtergrond terwijl Bettina zingt. Als Bettina zich afvraagt hoe het speelgoed ooit gebruikt kan worden, “Maar hoe dan”, reageert er eentje al snel met “Ja, Echt standje onbenullig”. En je voelt ‘m al aankomen: “Onbelullig, zal je bedoelen”, grapt de ander.

Bettina Holwerda schittert in diep uitgesneden jurkje

Naast de artikelen is Bettina Holwerda ook een opvallende verschijning in het filmpje. De bloedmooie zangeres heeft een diep uitgesneden schitterend jurkje aan en zit er uit om door een ringetje te halen. Wij zijn helemaal fan van de fantastische outfits. In de Instagram comments suggereren dat publiek ook genoten heeft van de outfit én het optreden. Zo reageerde één fan op het heerlijke filmpje: “Nou daar waren wij gisteren ook leukste publiek maar vooral leukste kleedkamer ooit!!! 🍆”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!