Foto: Beschonken Sylvana IJsselmuiden zet Lewis Hamilton bij grof vuil

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een geslaagde Koningsdag achter de rug. Van wilde foto’s en beschonken toestanden tot gekke bekken en mooie plaatjes. 

De geslaagde Koningsdag van Sylvana IJsselmuiden kon iedereen volgen vanaf hun telefoon. Sylvana bleef namelijk de hele dag leuke foto’s en video’s plaatsen voor haar volgers. Die volgers waren daar natuurlijk extra blij mee. Die konden en genieten van de prachtige blondine en genieten van een fijne en vooral zonnige Koningsdag. Dat was dus dubbel feest voor iedereen die Sylvana volgt op Instagram.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden komt te vroeg met beklad gezicht

Rood, wit, blauw zijn de kleuren van Sylvana

Ze wist zich goed in de nationale kleuren te hullen, Sylvana IJsselmuiden. Ze deed overal rood, blauw en witte streepjes aanbrengen op haar gezicht. Op een gegeven moment vroeg Sylvana zich wel af hoe het eruit zou zien als ze haar hele gezicht in koninklijke sferen zou doen. Daar plaatste ze gelukkig nog een leuke foto van.

Sylvana op de foto met wildvreemde mannen

Na een halve dag feesten was Sylvana nogal beschonken. En dat was helemaal niet erg, want dat betekende dat er allemaal vreemde mannen met haar op de foto konden. Iedereen pakte even zijn kans om te knuffelen met de lieve Sylvana. En Sylvana vond dat stiekem wel heel fijn. Het is natuurlijk uit met haar vriend, dus een beetje mannelijke aandacht is niet ongewenst. Maar wie al die mannen waren? Sylvana heeft echt werkelijk waar geen enkel idee.

Sylvana gaat graag op de foto met haar fans

Als liefste en knapste presentatrice van Dumpert zijn er natuurlijk veel heren die met Sylvana op de foto willen. En Syl is veel te lief om ‘nee’ te zeggen. Dat is al helemaal het geval als ze een klein drankje op heeft. Dan is Sylvana niet meer te houden en knuffelt ze alles wat los en vast zit. Zo ook een hele vriendengroep die daardoor de avond van hun leven hadden.

Sylvana helpt arme Hamilton weer overeind

Ook kon Sylvana het niet laten om een klein berichtje te plaatsen over haar stiekeme geliefde, Hamilton. Ze doet op de foto alsof ze Hamilton weer overeind helpt na een moeilijke dag. Daarmee laat ze zien hoe erg ze de coureur support. Wat is Sylvana toch ook eigenlijk een lieve vrouw.

Sylvana proost op leuke Koningsdag

Met een biertje op tafel blikt Sylvana terug op de prachtige Koningsdag die ze heeft beleefd. Ze denkt terug aan al die leuke momenten, de gekke bekken, de wildvreemde mannen waar ze mee op de foto mocht, en natuurlijk aan haar grote geliefde Hamilton. Het was een drukke dag voor Sylvana, maar ze had hem niet anders willen beleven. De altijd enthousiaste Syl wist van Koningsdag nog een groter feestje te maken dan het van nature al is. En dat is natuurlijk erg knap. Met Sylvana is het dus altijd feest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!