Foto: Beschonken Maan de Steenwinkel schittert in piepklein badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Maan de Steenwinkel heeft zichzelf weer overtroffen op haar sociale media en plaatst een heerlijk kiekje van zichzelf in mega-onthullende zwemkleding!

Maan de Steenwinkel feest hard in mini badpak

Het is geen geheim dat de Nederlandse zangeres, Maan de Steenwinkel, een prachtig lijf heeft. Zelf weet ze dit ook maar al te goed. Ze plaatst regelmatig foto’s op haar sociale media waarop ze bijna niks draagt. Ook op het podium, wanneer ze optreedt, heeft ze vaak nietsverhullende outfits aan. Deze keer plaatst ze een heerlijk vakantie kiekje. Samen met haar vriendinnen Luna van Vleuten, Lotte Kempe en Levine Louise is ze aan het genieten van de Curaçaose zon. Met z’n drieën staan ze op een bootje in flink kleine zwempakjes. Dat alles onder het genot van een lekker biertje. Het ziet er allemaal supergezellig uit. Alle dames hebben een flinke lach op hun gezicht en met de ondergaande zon op de achtergrond is het plaatje helemaal af.

Maan in bikini

Maan de Steenwinkel maakt enorme fout tijdens optreden

Ondanks dat de foto hierboven lijkt op een vakantie kiekje, is Maan niet op vakantie in Curaçao. Ze had een optreden op het eiland samen met Snelle. Het duo, Maan en Snelle, treden regelmatig samen op en maken dan ook eens in de zoveel tijd samen muziek. Tijdens het optreden gebeurde er helaas iets wat voor Maan weinig goeds betekende. Aan het begin van één van de nummers, was ze direct de tekst vergeten. Ze volgt Snelle een beetje, maar valt dan stil. Snelle geeft Maan een oppepper en zegt even snel “You got this” tussen de regels door. Maan pakt snel haar fout weer op, maar het is haar fans niet ontgaan. De blunder is zelfs gefilmd en gaat rond op TikTok. Iemand schrijft over de blunder: “Kon ook gewoon niet goed gaan”.

Maan de Steenwinkel krijgt het zwaar te verduren

Na haar blunder op Curaçao, komen steeds meer mensen terug op de foutjes die Maan eerder gemaakt heeft tijdens haar optredens. Natuurlijk is geen mens perfect en kan ook Maan de Steenwinkel niet altijd alles goed doen, maar als je zo erg in de spotlights staat, valt het wel snel op als er iets mis gaat. Veel mensen blikken terug op haar ‘floptreden’ op Pinkpop. Op het festival trad de blondine op, maar lang niet iedereen was tevreden. Velen zeggen dat het een intens saai optreden was. Op twitter hebben veel mensen commentaar op de saaie show: “Ik ben naar uitvaarten geweest die leuker waren dan Maan’s optreden op Pinkpop”, plaatste iemand op zijn of haar sociale media. Maan krijgt dus van allerlei verschillende kanten flink wat vervelende berichten. Hopelijk kan ze dit weer herstellen in een aankomend knallend optreden! Succes, Maan! Zoals Snelle zei: You got this!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!