Foto: Beschaamde Doutzen Kroes worstelt met zwoele danspasjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes staat bekend als een charmante dame, maar die titel moet ze na deze zwoele danspasjes misschien toch even inleveren. 

Supermodel Doutzen Kroes was altijd een hele charmante en zwoele dame. Maar ze heeft zoveel moeite met haar danspasjes dat ze de titel van ‘charmante vrouw’ wellicht weer moet inleveren. Ze worstelt als een malle met haar intieme en intrigerende bewegingen. Doutzen krijgt het maar niet voor elkaar om haar routine goed uit te voeren. Misschien heeft ze gewoon even haar dag niet of misschien is Doutzen helemaal niet zo soepel en flexibel als al die jaren werd gedacht. Wat het ook is, Doutzen heeft het tijdens haar dansroutine nog steeds enorm naar haar zin. Zelfs als alles fout lijkt te gaan. En plezier in het dansen is het allerbelangrijkste.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes gaat op en neer in de sportschool

Doutzen Kroes faalt op foto haar leuke danspasjes

Het begint zo goed, maar op een gegeven moment raakt Doutzen dan toch de draad een beetje kwijt. De danspasjes die ze oefent zijn net te snel voor het bloedmooie model. Ze kan er gelukkig zelf wel om lachen. Als deze lijn zich doorzet, dan kan Doutzen binnen de kortste keren wel de hele dansroutine uitvoeren. Maar voorlopig zit dat er nog niet in.

De zwoele dansmoves van Doutzen Kroes

Na lang proberen weet Doutzen toch nog een groot deel van haar dansroutine goed te krijgen. En daar is ze zelf extreem blij mee. Dat zie je ook wel op de leuke video die Doutzen na haar succesvolle dansbewegingen online zet. Daar kijkt ze erg vrolijk nadat ze haar danspasjes heeft afgerond. Dat is ook niet zo heel gek, want na al dat harde werken kan het ook niet anders dan goed voelen als je eindelijk slaagt in zoiets moeilijks als de dansroutine van Doutzen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.