Foto: Bertrie Wierenga van GTST deelt foto in wel héél kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend mooie GTST-actrice, Bertrie Wierenga kan altijd zo heerlijk gek doen, maar deze keer blijft ze serieus. De foto die ze plaatste op haar sociale media is dan ook serieus oogverblindend!

Bertrie Wierenga laat niets aan de verbeelding over in de duinen

We kennen Bertrie Wierenga van haar geweldige acteerwerk in, onder andere, het Nederlandse televisieprogramma GTST. Ze speelt hier de rol van Shanti. De prachtige vrouw is erg actief op haar sociale media en is niet verlegen van een gekke of juist onthullende foto. Zo heeft ze recentelijk een foto online gezet die wel heel erg de aandacht van haar fans trekt. Ze poseert namelijk in een omgeving die lijkt op duinen in een wel héél kort broekje. Daarboven heeft ze ook nog eens erg weinig aan. Enkel een topje met daar overheen een opgeknoopte, groene blouse. De outfit doet de prachtige actrice veel goeds, want ze ziet er geweldig uit. Zeker met die wind in d’r haar, steelt ze volledig de show en trekt ze elk oog. Wij zijn er fan van!

Bertrie Wierenga doet super raar op video

Het is niet onbekend dat Bertrie Wierenga lekker zichzelf kan zijn. Ook op haar sociale media lijkt het alsof ze geen schaamte heeft. Hier en daar zet ze een keer een gekke video of foto online, maar deze keer is het raak. Ze heeft onlangs een filmpje op haar Instagram gezet waar ze wel héél gek doet. Ze staat in haar favoriete trui in de keuken en laat een pizza zien. Ze doet super gekke dansjes en zingt tegen de camera, maar geen bestaand liedje, nee. Ze zingt gewoon wat er in haar opkomt en het klinkt niet echt geweldig. Ze beweegt ook een beetje alsof ze bezeten is. Ach, Bertrie doet gewoon lekker gek op haar vrije zondag en wil dat graag delen met haar volgers. Altijd maar dat serieuze gedoe zou ook maar saai zijn, hè, Bertrie?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga)

Bertrie Wierenga krijgt wilde hengst niet onder controle

De prachtige actrice Bertrie Wierenga is gek op paarden. Op het eerste gezicht lijkt dat misschien niet zo, maar als je goed haar Instagram afspeurt, vind je vanzelf verschillende foto’s en video’s van haar met paarden. Zo heeft ze onlangs een video online gezet waarbij ze een show presenteert op een paard. Ja, je hoort het goed. Ze kondigt de acts aan terwijl ze op een paard zit. Het ziet er allemaal erg majestueus uit, maar achteraf blijkt het toch wat lastiger dan het lijkt. Het paard wil namelijk niet luisteren naar Bertrie. Gelukkig kan ze er een grapje van maken en pakt ze het heel goed op. “The show must go on”, zeggen we dan maar. Het gebeurt ook niet maar één keer, maar zelfs een tweede keer. Het scheelt dat Bertrie kan paardrijden, anders was ze er waarschijnlijk vanaf gevallen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...