Foto: Belgische beauty Luna Stevens laat haar indrukwekkende troeven zien op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze zuiderburen zijn overduidelijk gezegend. De Belgische Luna Stevens is een absolute lust voor het oog. Deze ex-voetbalvrouw is inmiddels een waar social media fenomeen, en het is wel duidelijk waarom.

Luna Stevens showt graag haar goddelijke lichaam

Liefde voor jezelf is volgens Luna het allerbelangrijkste om succes in het leven te boeken. Het helpt natuurlijk ook wel een beetje als je er ongelooflijk lekker uit ziet. Luna Stevens was ooit samen met ‘KV Mechelen’-voetballer Sandy Walsh. Helaas (voor Sandy) is de relatie al enkele jaren achter de rug. Voor de rest van ons is dat juist goed nieuws, want nu ze vrij is, is foto’s delen een ding waar de van oorsprong Limburgse Luna niet vies van is. En dan met name pikante plaatjes van zichzelf. Haar account staan vol met spannende foto’s en video’s waar zij schaars gekleed op menig mannelijk hormoon inspeelt. Trakteer je ogen maar eens op onderstaande video’s.

Luna’s eigen pikante ondergoedmerk

Naast model en influencer is Luna ook ondernemer. Moon by Luna is een ondergoedmerk dat sinds 2021 bestaat. Haar ambitie is om pop-upwinkels te openen in de Benelux en een begrip te worden in de wereld van sensueel prikkelend ondergoed. Kwestie van smaak wat betreft het ondergoed zelf, maar het maakt eigenlijk niet uit wat Luna precies aan trekt. Het ziet er hoe dan ook verrukkelijk uit. Deze video neemt in ieder geval alle mogelijke twijfels die je daar over had weg. Mocht je hier nog meer van willen zien: Luna geeft een jaarlijkse kalender uit. Dan kan je op A3 formaat van dit lustopwekkende exemplaar genieten! Pas wel op dat je de pagina’s niet aan elkaar laat plakken. Tot je de kalender in huis hebt, kan je genieten van Luna’s video’s. Bijvoorbeeld deze, waar zij speels het water in en uit loopt.

Poseren en acteren, Luna Stevens doet het allemaal

Naast influencer en model is de prachtige Luna Stevens ook nog eens actrice. In 2020 deed zij mee aan het TV programma Instafamous als gastactrice. Ook op TikTok is zij actief sinds de corona crisis, al is haar account daar meer gefocust op poseren dan acteren. Inmiddels is het populairste platform voor Luna Instagram en daar post zij dan ook het meeste. Het maakt ook eigenlijk niet uit waar ze op staat, een lust voor het oog is de knappe dame zeker. Daarnaast heeft Luna, op een zekere website waar vaste ‘fans’ wel bekend mee zijn, een hoop content waar ze nóg minder kleding aan heeft. Dus, voor de echte liefhebber: je weet waar je moet zijn.

Luna lijkt op zusje Lenthe Stevens met haar DJ skills

Maar daar stopt het talent van Luna Stevens niet. Samen met haar zusje, Lenthe, staat zij regelmatig achter de draaitafel. Naast het visueel bevredigende aspect van twee schoonheden achter een draaitafel, is de muziek die zij draaien ook niet mis. Dit gaat van deep house en tribal house tot harde techno. Misschien doen zij er zelf ook nog wel een betoverend dansje bij. Wat wel zeker is: de mannen in het publiek staan hoogstwaarschijnlijk met knikkende knietjes kwijlend voor het podium.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?