Beeldschone vriendin Max Verstappen brengt zo haar Formule 1-weekend door

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Inmiddels is de hele wereld bekend met Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen. Dit is hoe ze haar F1-weekend doorbracht.

Vorige week wachtte Kelly Piquet haar geliefde Max Verstappen nog op bij de finishlijn om hem op innige wijze te feliciteren met de race. Deze week had Kelly het echter druk met hele andere zaken, waardoor Max en Kelly het F1-weekend het zonder elkaar moesten redden. Gelukkig is dat voor de twee tortelduifjes geen enkel probleem. Dat geeft ze namelijk tijd om op hun eigen levens te focussen. Want zowel Max als Kelly weet, binnen de kortste keren sluiten ze elkaar weer in de armen.

Lees ook: Foto: zo viert mooie vriendin Max Verstappen Formule 1 overwinning

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Max haalt mijlpaal, maar waar was Kelly op de foto?

Max mag zich tegenwoordig voegen bij een bijzonder rijtje aan coureurs. Hij is namelijk de vijfde coureur in de gehele geschiedenis van de F1 die meer dan 600 rondes in een seizoen aan de leiding heeft gereden. Een geweldige prestatie voor Max, die nu in één naam genoemd mag worden met helden als Vettel en Schumacher. Zo begint hij met een lekker gevoel aan de Grand Prix van Qatar. Maar waar was Kelly om dit historische nieuws te vieren? Nou, die zat in Sao Paulo met haar dochter, alvast te genieten van de kerstvreugde. Zo moest Max het helaas doen zonder zijn geliefde vriendin in Qatar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Foto: Kelly omringt zich volledig door luxe

Terwijl Max bezig was de ronde van zijn leven te rijden, had Kelly even andere prioriteiten. Zo was ze tijdens de race bezig met haar spullen uitpakken in het luxe hotel waar zij en haar dochter die avond verbleven. Kelly houdt er wel van om zichzelf onder te dompelen in luxe als dat kan natuurlijk. Kelly is absoluut geen standaard vrouw en is over het algemeen wat stoerder, maar soms vindt ze het ook erg leuk om zichzelf een beetje te verwennen. In haar luxe hotelkamer komt de knappe vriendin van Max Verstappen helemaal tot rust. Terwijl Max zich bezweet uit zijn auto hees, kon Kelly heerlijk ontspannen in haar luxe badkuip. De twee leven soms duidelijk een ander reden, maar de liefde voor de autosport verbindt het koppel door weer en wind.

Een onderonsje met de kerstman

De komende dagen bracht Kelly door met haar dochter, waar ze alvast kerstinkopen mee ging doen. De lieve Penelope leefde helemaal op toen ze in het winkelcentrum de kerstman tegen het lijf liepen. En dat was voor moeder Kelly natuurlijk genoeg reden om de telefoon erbij te pakken en het hele tafereel op te nemen. Want Penelope heeft duidelijk de ondeugende kant van haar moeder geërfd. Terwijl de kerstman niet kijkt, ontfutselt het meisje snel een pakje uit de grote cadeau zak. Kelly kan er smakelijk om lachen en deelt de acties van haar dochter in haar stories.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Marieke Elsinga kan het bijna niet geloven, maar ze heeft de Gouden Radioring te pakken. Samen met Mattie kreeg ze een confettiregen over zich heen. 

Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Maxime Meiland is een enorme dierenvriend. Dat blijkt wel uit de foto die ze deelt op haar Instagram. Al kijkt het beestje niet zo blij.

Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Lil' Kleine krijgt waarschijnlijk een taakstraf voor zijn kiezen en Yvonne Coldeweijer kan daar smakelijk om lachen.