Foto: Beeldschone Nikkie Plessen ligt languit in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen geniet tijdens de warme dagen. En dat doet ze door even heerlijk niks te doen en languit te liggen. 

De beeldschone Nikkie Plessen is meestal heel erg druk met de promotie van haar eigen kleding of met haar werk bij RTL BoulevardMaar soms zijn er van die bijzondere momenten dat Nikkie eigenlijk helemaal niks te doen heeft. En dan moet ze zich opeens zien te vermaken. Maar Nikkie heeft wel een aantal dingen achter de hand om het zichzelf naar haar zin te maken op die momenten. Zo is ze een enorme liefhebber van lekker op het water dobberen. In een bootje gaat Nikkie het water op en trotseert ze de grachten van Amsterdam en de warme zon. En daar moet ze af en toe eventjes bij liggen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat kort jurkje van haar schouders vallen
Nikkie geniet van languit in de boot liggen

Op een gegeven moment is Nikkie helemaal klaar er mee. Ze is dan al te actief bezig geweest die week en ze wil niks anders dan onderuitgezakt zitten en met haar hondje knuffelen. Alleen zit ze op dat moment nog wel op een bootje. En wat doe je dan? Inderdaad, dan ga je maar lekker liggen op de kussens van de boot. Wel eerst goed insmeren tegen de erg warme zon en zeker niet in slaap vallen, want anders wordt je zo rood als een kreeft wakker. Maar verder is het een prima plan van Nikkie. De prachtige dame geniet enorm van haar tochtje over het water en dat zie je aan alles, maar vooral aan de ontspannen houding waarmee Nikkie in de boot is gaan liggen.

Even knuffelen met Nikkie Plessen

Haar hondje heeft het goed begrepen. Die kruipt de hele tijd bijna bij Nikkie op schoot, zodat hij even lekker kan knuffelen met de prachtige blondine. Er zijn een hoop mannen die graag hetzelfde hadden willen doen, zelfs op deze smalle boot. Nikkie lijkt al dat knuffelen in ieder geval niet erg te vinden. Ze beschermt haar hondje zelfs een beetje tegen de warmte door hem onder haar armen wat schaduw te bieden. Nikkie is dan ook een heel erg barmhartig persoon. Daarom heeft ze na al haar harde werken wel een klein tochtje met de boot verdiend. Nikkie geniet er in ieder geval goed van.
Nikkie kan het toch niet laten

Toch kan Nikkie het niet laten om ook hier, op de boot, haar bedrijf te promoten. Ze vraagt haar volgers wat zij de leukste outfit vinden en laat verschillende setjes zien. Nikkie is altijd wel bezig om op een bepaalde manier haar bedrijf te promoten. Dat is ook helemaal niet erg, al is het natuurlijk te hopen dat ook Nikkie af en toe haar rust weet te pakken. Dat heeft deze prachtige blondine natuurlijk wel verdiend na al die tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?