Foto: Beeldschone Jackie Groenen weigert vreemd te gaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Groenen is een heel trouw meisje. Dat merk je wel als je haar nieuwste foto ziet. Daarin verklaart ze zowaar de liefde. 

De grote liefde van Jackie Groenen

Als het aan Jackie Groenen ligt, dan is er voor haar geen ander. Ze blijft voor eeuwig trouw aan haar liefste merk, namelijk Nike. Dat blijft toch wel een beetje ‘haar’ merk. In haar nieuwste post op Instagram verklaart Jackie dan ook de liefde aan het sportmerk met een drietal stralende kiekjes. Geheel zoals je gewend bent, ziet Jackie er bijzonder goed uit in haar gesponsorde kleding. De foto’s die Jackie maakt zijn natuurlijk uitermate goed gelukt. Je kan genieten van de knappe blondine in de stralende zon, terwijl ze een aantal spontane poses aanneemt.

Lees ook: Foto: Jackie Groenen neemt risico met ontzettend kort broekje op de fiets
Jackie Groenen ziet er bijzonder goed uit op foto

Natuurlijk ziet de knappe voetbalster er uitermate goed uit op haar foto’s. De knappe blondine kiest ervoor om iets minder spannende foto’s te maken en wat ruimer zittende kleding te dragen voor deze shoot. En dat is voor een keertje ook helemaal niet erg. Het staat haar namelijk bijzonder goed. Je kan nog steeds enorm genieten van het wulpse van de voetbalster en ook haar lieve lach en stralende persoonlijkheid komen goed uit op de kiekjes. Voor Jackie is dit dus absoluut een geslaagde shoot.

Met Jackie Groenen is het makkelijk om mooie plaatjes te schieten

Menig fotograaf zal het erover eens zijn, maar met Jackie Groenen is het vrij makkelijk om mooie plaatjes te kunnen schieten. De knappe voetbalster leent zich uitermate goed voor een foto. Met haar verleidelijke en prachtige lach weet Jackie iedereen keer op keer te verbazen met haar mooie foto’s. De blondine deelt natuurlijk alle foto’s die ze laat schieten op Instagram, zo kunnen haar volgers ook een beetje genieten van al het moois dat ze mag doen. Zo houdt Jackie iedereen tevreden met haar foto’s.
Ook op het veld blijft Jackie Groenen een prachtige verschijning

Niet alleen maar tijdens haar fotoshoots, maar ook gewoon op het veld is Jackie Groenen een prachtige verschijning. De knappe blondine weet namelijk precies wanneer er een camera op haar gericht is en lijkt dan net even beter haar best te doen voor een mooi plaatje. De knappe blondine kan dat ook als geen ander. Ze weet exact wat ze moet doen en hoe ze zich moet verhouden om een leuke foto eruit te krijgen. Dat is dan ook, naast goed voetballen natuurlijk, het talent van deze knappe dame. Jackie weet met haar foto’s altijd iedereen helemaal omver te blazen. En dat is wel erg bijzonder. De blondine met het knappe blijft voorlopig dan ook even mooie foto’s delen op Instagram, zodat haar volgers nog even iets langer kunnen genieten van haar fijne .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!