Foto: Beeldschone Frederique Brons schijnt dwars door haar t-shirt heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Frederique Brons draagt wel eens een outfit die een beetje verleidelijk over komt. Maar wat ze nu heeft aangetrokken slaat echt alles. 

Frederique Brons laat beeldschoon lichaam zien

Het knappe model heeft waarschijnlijk wel eens vaker last van een ‘wardrobe malfunction’, maar deze keer is het toch echt een bewuste actie. De knappe blondine laat alles zien wat ze in huis heeft. Hoe ze dat dan doet? Door een wel heel erg doorschijnend shirtje aan te trekken en daar niks onder aan te doen. Frederique geeft op de foto hieronder alles weg en dat is natuurlijk best wel even spannend. Gelukkig was het in Kaapstad, waar Frederique aanwezig was, niet heel erg koud. Anders zou het nog meer gaan opvallen. Frederique is in ieder geval enorm trots op haar lichaam en vindt het geen enkel probleem om zo verleidelijk op de foto te staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frederique Brons (@frederiquebrons)

Wie is toch deze verleidelijke dame?

De naam Frederique Brons staat misschien nog niet helemaal op je netvlies. Geen zorgen, want wij gaan ervoor zorgen dat je deze knappe dame niet snel meer zal vergeten. Frederique is een Nederlands model en maakt daarom een hoop mooie foto’s. Als je het Instagram kanaal van deze knappe blondine volgt zie je de ene mooie foto na de ander. Frederique doet natuurlijk veel verleidelijke shoots op de meest bijzondere locaties met de meest interessante kledingstukken. En dat is wel heel erg leuk om te zien. Wees wel  gewaarschuwd, als je eenmaal op de pagina van het model zit, dan kom je er nit zo snel meer vanaf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frederique Brons (@frederiquebrons)

Het shirtje van Frederique zit een beetje los

Frederique maakt veel foto’s zoals de foto hierboven, waar ze verleidelijk met haar jasje half open staat. Ze probeert echt de camera te verleiden en dat lukt haar bijzonder goed. Als je de blondine zo ziet, dan kan het niet anders of je wordt meteen helemaal wild van de knappe dame. Vaak heeft ze haar outfits een beetje half aangetrokken. Dan neemt ze ook nog eens een verleidelijke pose aan om de look helemaal af te maken. Met al die prachtige kiekjes maakt ze haar volgers natuurlijk wel helemaal wild. Hoe kan dat ook anders, met zo’n beeldschoon lichaam?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frederique Brons (@frederiquebrons)

Het verleidelijke snoetje van Frederique Brons

Wat Frederique nog meer zo verleidelijk maakt, is haar verleidelijke snoetje. Frederique heeft natuurlijk een ongelooflijk aantrekkelijk lichaam, maar aan de bovenkant van dat lichaam zit pas echt haar geheime wapen. Als je diep in de ogen van dit knappe model kijkt, dan ben je snel verloren. Frederique kan namelijk de meest intieme blikken opzetten. Vandaar dat ze ook zo geliefd is bij fotografen. Met Frederique voor de camera ben je er eigenlijk al van verzekerd dat de foto die je maakt er mooi uit gaat zien. En dat is natuurlijk wat elke fotograaf graag wil zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...