Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Lees ook: Foto: Dionne Stax draagt meest riskante outfit ooit tijdens tv-programma

Dionne Stax straalt in zomerse jurk

Dionne Stax komt regelmatig voorbij in een leuke outfit. Op tv zien we Dionne vaak in een mooie nette jurk of juist een broekpak. Eigenlijk staan alle kleuren Dionne altijd erg goed dus daar hoeft de presentatrice zich niet druk om te maken of rekening mee te houden. In Dionne haar vrije tijd is ze ook erg sportief dus zien we Dionne ook regelmatig in een mooi sportpakje. Zo liep Dionne even geleden met succes de Vierdaagse in Nijmegen. Door de warmte waren het er uiteindelijk drie dagen, maar als nog is het een hele prestatie van Dionne dat ze het heeft gehaald. Na al dat zwoegen en zweten besloot Dionne dat ze nu wel weer zin had in een mooie nette look. Daarvoor is ze blijkbaar bij een styliste geweest want deze plaatst een foto van een ‘gestylde’ Dionne Stax. Dionne draagt een felgroen/gele jurk. De jurk is behoorlijk formeel met mouwen en hij valt over Dionne haar kuiten. Wel laat Dionne op een tweede foto een stukje huid zien bij de achterkant van de jurk. Daarbij heeft Dionne zilveren hakken aan en ook haar haren zitten anders dan we gewend zijn. Zo heeft de blondine weer eens een pony naar voren getoverd. Ook heeft Dionne een flinke laag make-up op terwijl dat niet eens nodig is.

Dionne Stax voor opnames programma

Uiteraard is de harde werkster Dionne Stax druk bezig met allerlei opnames voor programma’s. Zo ook voor het programma De Nieuwe Vermeer waarbij Dionne de presentatrice is. In het programma gaan allerlei kunstenaars aan de slag om een kunstwerk te maken in de stijl van Johannes Vermeer. Zo te zien zijn de opnames ook in het Anatomiegebouw want dat deelt Dionne op haar Instagram.

Dionne Stax in felle gekleurde jurk

Het volgende shot dat wordt gemaakt voor het programma De Nieuwe Vermeer is van Dionne Stax zelf. Dezelfde styliste als van de gele jurk plaatst een foto van achter de schermen bij het programma. Het zou dus goed kunnen dat we Dionne binnenkort terug zien op tv in haar geel/groene jurk. De volgende outfit die Dionne haar styliste heeft uitgekozen is wederom een lange jurk. De jurk heeft een lekker zomers tintje die goed past bij Dionne haar blonde lokken. Deze lokken zijn dit keer opgestoken in een knotje. Wat vast fijn is voor Dionne met deze warmte.

Dionne Stax speelt paardje in Barcelona

Gelukkig is Dionne Stax niet de hele zomer alleen maar hard aan het werken voor nieuwe programma’s. Zo plaatste de blondine even geleden een filmpje terwijl ze letterlijk door de straten van Barcelona aan het huppelen was. Dionne heeft een heel klein meisje op haar nek zitten die het uitgilt van plezier terwijl Dionne heen en weer aan het rennen is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.