Foto: Beeldschone Bridget Maasland ligt languit op het water

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland geniet van een vakantie in eigen land. De presentatrice heeft een dikke villa gehuurd aan het water. Bridget besluit haar volgers mee te laten genieten met een prachtige foto met wel erg weinig kleren aan…

Bridget Maasland gaat sporten op het water

Samen met haar zoontje is Bridget Maasland er lekker even tussen uit. Het is tenslotte vakantie. Nu is het onduidelijk of Bridget het verblijf gekregen heeft of zelf heeft betaald, maar goed het is pure luxe. Bridget plaatst op haar Instagram meerdere video’s van de luxe villa gelegen aan het water. De huizen op het water staan bij een jachthaven aan de Loosdrechtse plassen. We zien een prachtig interieur en een mooi buitengedeelte. Hier is het zoontje van Bridget ook enorm blij mee want dan kan hij lekker spelen op het water. Niet wetend dat Bridget eigenlijk ook graag het water op wil. De twee hebben namelijk een sup plank bij de villa gekregen en willen gaan peddelen op de plas. Bridget zou zichzelf niet zijn als ze geen bijpassende outfit heeft aangetrokken. Speciaal voor het suppen verschijnt ze in een fel roze met geel pak dat strak om haar zit.

Lees ook: Bridget Maasland likt aan mes op vergeten foto

Bridget Maasland poseert in badpak op water

Bij de villa aan het water staat er naast een sup-board ook een soort hangmat over het water gespannen. Eerst is te zien hoe Bridgets zoon hier lekker op aan het chillen is. Uiteraard mag Bridget zelf ook even genieten van het leven nét boven het water. Het is heerlijk weer dus de kleren kunnen zelfs uit. Bridget draagt een rood badpak dat haar goed staat. Met een zonnebril op haar hoofd ligt Bridget helemaal ontspannen in de hangmat. Het is een prachtige foto dus het is voor Bridget best handig dat haar jonge zoon al goede foto’s kan maken. Uiteraard horen bij een vakantie ook lekkere hapjes dus moeder en zoon genieten van een luxe selectie aan sushi en oesters. Hier heeft Bridget zich weer een beetje aangekleed voor de avond.

Bridget Maasland poseert

Bridget Maasland poseert in dure auto

Bridget Maasland houd wel van een lekker ritje in de auto. De knappe Bridget rijd een Mini Cooper, die goed past bij haar persoonlijkheid. Wat een lekker voordeel is, is dat het dak ook open kan. Dus als de zon zich laat zien gaat het dak er bij Bridget meteen af! Dit tot grote vreugde van haar zoon, die kan genieten op de bijrijdersstoel. Al lijkt het op deze foto in spiegelbeeld net alsof de jonge zoon van Bridget aan het autorijden is.
Bridget Maasland te zien in comedyserie

Bridget Maasland is nu meestal te zien als presentatrice van programma’s. Vroeger was Bridget voornamelijk model en nu heeft ze ook weer een rolletje te pakken als actrice. De blondine mag schitteren in de NPO serie Tropenjaren. Het is een comedy serie die gaat over het zware leven met en na kinderen. In de nieuwe trailer is te zien dat ook Bridget een rolletje speelt, ze is helemaal opgetut en de ze mag zichzelf spelen. Als Bridget M host ze een feestje waar de hoofdrolspelers op bezoek komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!