Foto: Beeldschone Bridget Maasland deelt kusjes uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland deelde onlangs via Instagram een wel heel opvallend kiekje. De blonde presentatrice deelde kusjes uit!

We kennen Bridget Maasland natuurlijk als de blonde presentatrice van RTL Boulevard. Deze (bijna) altijd vrolijke dame is ook erg actief op Instagram. Bridget Maasland deelt dagelijks berichten om haar volgers op de hoogte te houden, en zo ook nu weer. Wie wilt er een kusje van Bridget?

Bridget Maasland deelt kusjes uit

Als jij van Bridget Maasland houdt, is dit jouw ultieme kans! Althans, je ultieme droom. Bridget deelde namelijk onlangs via Instagram een foto waarop zij zelf te zien is. Maar dit is niet zomaar een normale foto, die we van Bridget gewend zijn. Dit is heel anders dan normaal. Als jij al lang een crush hebt op deze blondine, dan zou ik zeggen, wacht niet langer. Bridget Maasland deelde onlangs namelijk een foto dat ze een kusje aan de camera gaf. Heel normaal inderdaad, zou je denken. Maar voor sommige hongerige mannen is dit niets meer dan hun ultieme droom. Ja, helaas hoeft het maar zo simpel te zijn. Maar Bridget weet zelf heel goed wat ze doet door deze foto online te zetten! De blondine steekt het dan ook niet onder stoelen of banken dat ze een mooie verschijning is. “Een dikke kus voor iedereen. Laat los wat was. Geef je over aan wat is en heb vertrouwen in wat zal zijn”. Aldus Bridget. Wat deze spirituele woorden van de blondine mogen betekenen, mag je zelf invullen. In ieder geval bedoelt ze er vast iets goeds mee, en geeft ze nog een extra kus aan haar volgers.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland showt opvallend aanhangsel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland deelt scherpe foto

Bridget Maasland deelde onlangs een wel heel scherpe en opvallende foto. De RTL Boulevard presentatrice had hier namelijk een knalgeel shirtje aan. Niks lelijks aan, mooi geel is namelijk niet lelijk. Bij de foto heeft ze ook zelf nog een leuke caption bedacht; “Haai“. Hiermee bedoelt ze natuurlijk gewoon gedag te zeggen, maar dan op een grappige manier. Achter het woordje haai zet ze ook nog een smiley van een haai. Wat is ze toch een grappenmaker, onze Bridget. In ieder geval kunnen de reacties er wel om lachen; “Dol, fijn!“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland stel cruciale vraag aan volgers

Bridget Maasland stelde onlangs een ontzettend cruciale vraag aan haar volgers. Het antwoord op deze vraag is belangrijk, want het gaat hier over niet zomaar iets. Bridget is op de foto samen met haar zoontje in de snackbar te zien. “Vrijdag patatdag of fritesdag, wat zeg jij?”. Ze vraagt aan haar volgers hoe ze het noemen; patat of friet? Dit is een discussie die al levenslang rondgaat, en heel cruciaal is natuurlijk. De reacties onder de foto zijn verschillend; “Patat”, “Friesday”, “Frietpatat!”. Vooral de laatste is ontzettend creatief. Wat zeg jij? Patat, of toch friet?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

Na een ietwat teleurstellend resultaat op Silverstone zint Max Verstappen op wraak tijdens de thuiswedstrijd van zijn ploeg Red Bull Racing. Bij BetCity wordt je vertrouwen in de Nederlandse wereldkampioen dit weekend royaal beloond! Nieuwe spelers krijgen zelfs een speciaal buitenkansje als ze zich nu aanmelden...

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!