Foto: Beeldschone blondine Chelsea (22) grijpt meteen alle aandacht bij Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het televisieprogramma Big Brother gaat aankomende week weer van start! Deze Nederlandse deelneemster steelt direct de show. Dit is Chelsea Ausma!

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat aankomende maandag van start op RTL 5. Elke werkdag is te zien hoe de deelnemers zich vermaken in het grote huis en hoe de verschillende drama zich ontrafelt. Één van de Nederlandse deelneemsters van het programma is de knappe Chelsea Ausma.

Dit is Big Brother 2023 deelneemster Chelsea Ausma

Deze prachtige blondine van 22 jaar weet direct de show te stelen met haar mooie gezichtje, lekkere lijf en heerlijke enthousiasme. Ze plaatst een prachtige foto op haar social media waarin ze aankondigt mee te doen met het programma dit jaar. Aangezien het een live programma is, zullen we dus op haar Instagram niet zoveel meer van haar zien. Die gaat nu beheerd worden door haar moeder en vriendinnetjes. Over haar Instagram gesproken, Chelsea heeft best wel een grote verandering doorgemaakt in haar uiterlijk en die verandering is ontzettend duidelijk te zien op haar foto’s.
Big Brother deelneemster Chelsea Ausma verrast volgers met flinke metamorfose

Iedereen die eventjes de moeite neemt om te scrollen door de foto’s van Chelsea Ausma, ziet een duidelijk verschil tussen oudere en nieuwere foto’s. De blondine die je hierboven op de foto ziet, is haast niet meer terug te zien in de oudere foto’s. Zo’n groot verschil zou het niet kunnen zijn, want het lijkt erop dat ze enkel haar haartjes heeft veranderd. Tóch zorgt het ervoor dat het net lijkt alsof we kijken naar twee verschillende vrouwen. Chelsea heeft in 2021 het besluit genomen om haar haar te blonderen. Voorheen had ze bruin of donkerblond haar, maar in de zomer van dat jaar besloot ze te gaan voor een witblonde look. Het begon met een pony, maar ook die is intussen uitgegroeid. Nou snappen wij ook dat ze nog hartstikke jong is en leeftijd nog flinke aanpassingen kan doen aan haar uiterlijk, maar dit is toch wel echt een grote metamorfose. De Chelsea van nu weet in ieder geval de show te stelen met haar prachtige looks! Hieronder kan je goed haar looks vergelijken:

Dit zijn de hobby’s van Big Brother deelneemster Chelsea Ausma

Als je door de Instagram van Chelsea scrollt, vallen er een paar dingen op. Één: ze is gek op haar vrienden. Ze heeft namelijk ontzettend veel foto’s met haar lieve vriendinnetjes en het lijkt erop alsof ze allemaal erg close met elkaar zijn. Twee: ze is gek op reizen. Regelmatig verschijnen er zonnige foto’s van Chelsea bij witte stranden en blauwe wateren. Als je gaat googelen naar Chelsea Ausma, ontdek je een ontzettend gaaf talent van deze prachtige blondine. Ze kan namelijk geweldig mooi zingen! Deze jonge vrouw heeft de stem van een engel! Op haar TikTok zijn verschillende video’s daarvan te vinden. Luister hier maar eens naar:

@chelseaausma #duet with @itsbenhorsburgh ♬ Blackbird A Cappella – Ben Horsburgh

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.