Foto: Beeldschone Anne-Marie Fokkens doet Viaplay-kijker enorm plezier tijdens WK Darts

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anne-Marie Fokkens is de presentatrice voor Viaplay tijdens het WK Darts. Op deze manier geniet de kijker extra veel!

Waar Amber Brantsen presentatrice is bij Formule 1 voor Viaplay, is Anne Marie Fokkens dat bij het WK Darts. Sinds 2022 heeft Viaplay ook het darten overgenomen en om mannelijk Nederland te lokken hebben ze Anne-Marie ingeschakeld!

Viaplay weet precies wat ze doen met Anne-Marie Fokkens bij darts

Begin van het jaar maakte Viaplay bekend dat ze naast het Formule 1 ook de rechten voor darten hadden opgekocht. Dit betekende dat er een nieuwe presentator of presentatrice moest komen. Nu het WK Darten is aangebroken staat de nieuwe presentatrice, Anne-Marie Fokkens, vol in de spotlight. Met haar kennis van darten en achtergrond is dit de ideale presentatrice. Vele kunnen haar kennen van Omroep Brabant waar ze 15 jaar voor heeft gewerkt. Nu mag de Brabander het op het grote podium laten zien. Tijdens WK Darten kijken duizenden Nederlanders naar Viaplay. Wanneer je Anne-Marie Fokkens ziet weet je dat de kijkers dit met veel plezier doen. Elke keer dat er teruggeschakeld wordt naar de studio, is het weer smullen geblazen! Bij darten zijn ze wel vaker knappe dames gewend, maar zelden als presentatrice. Viaplay weet precies waar ze mee bezig zijn. Heel mannelijk Nederland kan nu genieten van een potje darten en een knappe presentatrice!
Anne-Marie Fokkens staat in strak pakje tussen twee mannen in

Anne-Marie Fokkens maakt zich klaar voor een nieuwe dag WK Darts. Dit doet ze ditmaal in een strak zwart pakje. Tussen de twee mannen in staat ze klaar om weer een hele dag verslag te geven. Ze laat via Instagram weten dat het WK Darts in teken staat van slapen werken voorbereiden en weer slapen. Ze doet dit gelukkig wel met alle plezier van de wereld en ze is er klaar voor om drie weken haar uitstekende best te gaan doen. Wanneer ze dat zwarte pakje aan heeft zijn genoeg kijkers in ieder geval al blij.

Anne-Marie Fokkens krijgt een wereldwedstrijd voorgeschoteld

Als dart fan is het genieten geblazen. De twee beste Nederlandse darters staan in de kwartfinale namelijk tegenover elkaar. Het gaat hier om Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode. Deze twee heren nemen het tegen elkaar op en Anne-Marie Fokkens is de presentatrice tijdens de uitzending. Dat deze twee het tegen elkaar op gaan nemen betekend dat er tienduizenden Nederlanders voor de buis zitten geklampt. Ze gaan allemaal genieten van een heerlijk potje darten en krijgen Anne-Marie als bonus te zien. Ze kan haar mooiste outfitje uit haar kledingkast gaan trekken, want alle ogen zullen in de rust op haar gericht zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.