Foto: Barvrouw van Vandaag Inside heeft wél een heerlijke tijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat, de vaste barvrouw van Vandaag Inside vormt de uitzondering bij het het geplaagde programma. De reden? Zij was tijdens alle commotie op vakantie! Waar ging de reis naar toe? 

Ashley Zaat is niet even naar België gegaan voor zomaar een korte vakantie. Na corona en vooral omdat het haar huwelijksreis betreft, hebben de barvrouw en haar man gekozen voor een bestemming ver weg. Sri Lanka in die geval. De blondine blijkt helemaal weg te zijn van het strand en ook van touwen om haarzelf aan vast te klampen. Een veilige basis voor Ashley om zich aan vast te klampen zou natuurlijk haar man moeten zijn, maar die heeft het waarschijnlijk drukker met foto’s maken en Ashley afleiding bieden.

Ashley Zaat wil niet meer terug 

Sri Lanka heeft alles: Een leuke man, romantische stranden, hitte, zon en zee. En geen kaars in de omgeving te bekennen. Dit, in tegenstelling tot Nederland. Waar kaarsen het onderwerp van gesprek zijn. Ashley hangt er echter lekker bij op een verlaten strand. De lichtgewicht barvrouw lijkt net een model en lijkt ook daar helemaal haar weg gevonden te hebben. Nu in Nederland het programma op de tocht staat kan ze misschien zelfs een extra weekje vrij pakken.

Barvrouw volgt nieuws op de voet

Naast in Sri Lanka rondhangen en vast en zeker genoeg leuke avonden met manlief te hebben gespendeerd heeft Ashley ook internet. Daarmee kan ze nog steeds alle ontwikkelingen op het gebied van VI volgen. En natuurlijk ook selfies posten. Ashley heeft ongetwijfeld geen oog dicht gedaan nu het programma en de besnorde host in opspraak zijn geraakt. Gelukkig laat ze weten overdag gewoon lekker op vakantie te zijn en zich totaal geen zorgen te maken over wat er in Nederland allemaal gebeurt. Ashley blijft lachen en rondhangen. Maar hoelang zal dat nog duren?

Barvrouw zijn betaald goed

Een vakantie naar Sri Lanka is best duur te noemen. We hopen (en verwachten ook een beetje) dat Ashley een rijke man getrouwd heeft die alles voor de jonge barvrouw over heeft. Voor haarzelf lijkt haar inkomen bedreigd namelijk door de nog altijd brandende kaars van Johan. Die heeft de boel flink in de fik gezet. Zelfs Ashley kan met haar biertjes niet de boel sussen. Of toch wel?

Tijd voor bier

Na alle toestanden rondom Johan en zijn kaars is het wel weer tijd voor een lekker biertje van Ashley. En haar glimlach. Helaas kwam recent het nieuws nog naar buiten dat de koppige Johan zijn excuses aan niemand gaat aanbieden en hij misschien zelfs stopt met VI. Waarna zijn collega’s, naar verwachting, hem gaan volgen. Talpa is daar uiteraard helemaal niet blij mee. Alleen die kunnen hem niet stoppen. Misschien wil die toch nog blijven als Ashley ook haar plaats achter de bar en de tap weer heeft teruggevonden? Dan moet Johan nog wel even een aflevering maken. Anders moet ook de vrolijke Ashley op zoek naar een nieuwe baan. Gelukkig is de horeca net op tijd weer open en zoeken velen een leuke barvrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.