Foto: Bachelorette Sylvia Geersen heeft de liefde al gevonden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Sylvie Geersen meedoet aan The Bachelorette, is het de bedoeling dat ze de liefde vindt tijdens de opnames. Toch blijkt uit deze foto dat ze haar grote liefde stiekem al gevonden heeft!

Binnenkort zal het nieuwe seizoen van De Bachelorette van start gaan, waarin Sylvia Geersen op zoek gaat naar de ware liefde. In eerdere seizoenen gingen Gaby Blaaser, Tony Junior en Thomas van der Vlugt haar voor. Bij geen van hen lukte het om een lange relatie over te houden aan het programma. Zodra de koppels terug in Nederland zijn, lopen de relaties vrij snel op de klippen. Voor Sylvia Geersen lijkt het helemaal anders te gaan! De brunette heeft namelijk nú al haar ware liefde gevonden…

Sylvia Geersen wordt verliefd tijdens Bachelorette

Onlangs deelde Sylvia Geersen een wel héél opvallend kiekje via Instagram. Het model lijkt al vóór het nieuwe seizoen überhaupt is begonnen haar ideal match gevonden te hebben. Dat kondigt ze aan door middel van een prachtige foto met als bijschrift; “Ik heb mijn eerste liefde al gevonden..“. Echter lijkt deze liefde toch minder shockerend dan gedacht, want het gaat over Monica Geuze, met wie ze op de foto staat. Zij zal het nieuwe seizoen presenteren, en poseert daarom samen met Sylvia voor de foto. De twee lijken nu al hartsvriendinnen te zijn geworden dus! De foto is gemaakt in Zuid-Afrika, waar het nieuwe seizoen opgenomen zal worden. Ga er maar voor zitten, want onlangs de ‘nieuwe liefde’ van Sylvia, gaat het nieuwe seizoen natuurlijk gewoon door!

Lees ook: Foto: Wanhopige Bachelorette Sylvia Geersen benadert willekeurige mannen op Instagram

Sylvia Geersen deelt foto’s als echte waaghals

Onlangs deelde Sylvia Geersen verschillende foto’s via Instagram omtrent het nieuwe seizoen van ‘Special Forces VIPS‘ waarin ze te zien is. Dus ondanks De Bachelorette, is Sylvia dus ook in dit programma te zien. En hierin heeft het model bewezen dat ze een échte waaghals is. Wat ook aan de foto’s te zien is. In dit programma worden verschillende bn’ers uitgedaagd om 7 dagen lang mee te doen met een ‘special forces’ training. Hier worden ze op mentaal en fysiek vlak tot het uiterste puntje uitgedaagd, waar veel mensen opgeven. Sylvia leek het een goed idee om mee te doen aan het programma, en laat in de eerste aflevering zien dat er niet met haar te sollen valt. Zo rende ze onder andere als allereerste van een stijl gebouw af, zwom ze ver en rende ze kilometers. Sylvia is natuurlijk niet de enige die deze loodzware uitdaging aangaat, dit doet ze samen met nog 10 deelnemers; Kaj Gorgels, Ferry Doedens, Donny Roelvink, Henk Grol, Thijs Zeeman, Denzel Slager, Mark Schaaf, Marianne Timmer, Mariska van Kolck en Ouassima Tajmout. Deze bn’ers lijken ook mans genoeg te zijn om de uitdaging aan te gaan. Wie haalt het tot het bittere eind?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!