Foto: Bachelorette Sylvia Geersen heeft de liefde al gevonden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Sylvie Geersen meedoet aan The Bachelorette, is het de bedoeling dat ze de liefde vindt tijdens de opnames. Toch blijkt uit deze foto dat ze haar grote liefde stiekem al gevonden heeft!

Binnenkort zal het nieuwe seizoen van De Bachelorette van start gaan, waarin Sylvia Geersen op zoek gaat naar de ware liefde. In eerdere seizoenen gingen Gaby Blaaser, Tony Junior en Thomas van der Vlugt haar voor. Bij geen van hen lukte het om een lange relatie over te houden aan het programma. Zodra de koppels terug in Nederland zijn, lopen de relaties vrij snel op de klippen. Voor Sylvia Geersen lijkt het helemaal anders te gaan! De brunette heeft namelijk nú al haar ware liefde gevonden…

Sylvia Geersen wordt verliefd tijdens Bachelorette

Onlangs deelde Sylvia Geersen een wel héél opvallend kiekje via Instagram. Het model lijkt al vóór het nieuwe seizoen überhaupt is begonnen haar ideal match gevonden te hebben. Dat kondigt ze aan door middel van een prachtige foto met als bijschrift; “Ik heb mijn eerste liefde al gevonden..“. Echter lijkt deze liefde toch minder shockerend dan gedacht, want het gaat over Monica Geuze, met wie ze op de foto staat. Zij zal het nieuwe seizoen presenteren, en poseert daarom samen met Sylvia voor de foto. De twee lijken nu al hartsvriendinnen te zijn geworden dus! De foto is gemaakt in Zuid-Afrika, waar het nieuwe seizoen opgenomen zal worden. Ga er maar voor zitten, want onlangs de ‘nieuwe liefde’ van Sylvia, gaat het nieuwe seizoen natuurlijk gewoon door!

Lees ook: Foto: Wanhopige Bachelorette Sylvia Geersen benadert willekeurige mannen op Instagram

Sylvia Geersen deelt foto’s als echte waaghals

Onlangs deelde Sylvia Geersen verschillende foto’s via Instagram omtrent het nieuwe seizoen van ‘Special Forces VIPS‘ waarin ze te zien is. Dus ondanks De Bachelorette, is Sylvia dus ook in dit programma te zien. En hierin heeft het model bewezen dat ze een échte waaghals is. Wat ook aan de foto’s te zien is. In dit programma worden verschillende bn’ers uitgedaagd om 7 dagen lang mee te doen met een ‘special forces’ training. Hier worden ze op mentaal en fysiek vlak tot het uiterste puntje uitgedaagd, waar veel mensen opgeven. Sylvia leek het een goed idee om mee te doen aan het programma, en laat in de eerste aflevering zien dat er niet met haar te sollen valt. Zo rende ze onder andere als allereerste van een stijl gebouw af, zwom ze ver en rende ze kilometers. Sylvia is natuurlijk niet de enige die deze loodzware uitdaging aangaat, dit doet ze samen met nog 10 deelnemers; Kaj Gorgels, Ferry Doedens, Donny Roelvink, Henk Grol, Thijs Zeeman, Denzel Slager, Mark Schaaf, Marianne Timmer, Mariska van Kolck en Ouassima Tajmout. Deze bn’ers lijken ook mans genoeg te zijn om de uitdaging aan te gaan. Wie haalt het tot het bittere eind?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.