Foto: Atlete Lieke Klaver ligt in piepklein broekje languit in het gras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Klaver heeft haar fans weer enorm blij weten te maken met een bijzondere foto van zichzelf tijdens haar momentje rust.

Al jaren weet Lieke Klaver de gemoederen bezig te houden met haar fijne foto’s. De atlete weet als geen ander hoe ze een foto moet maken die haar fans meteen leuk zullen vinden. Het is ook niet zo gek dat ze zoveel fans. Die genieten namelijk niet alleen van haar atletische prestaties, maar ook vooral van haar leuke kiekjes.

Lieke Klaver gaat er eens rustig bij liggen in kort broekje

Te midden van de atletische grootheden op de baan, heeft Lieke Klaver haar stempel gedrukt op de sport vanwege haar verbluffende snelheid en ongeëvenaard doorzettingsvermogen. Maar nu doet Lieke even helemaal niets. Ze ligt lekker languit en is aan het genieten van een welverdiend moment van rust. Zelfs atleten moeten soms pauzeren om hun succes te bewaken. Rust is belangrijk, ook voor iemand als Lieke. En dus gaat ze er eens goed bij liggen. Via haar Instagram zie je de mooie foto van de atlete!

De mooie foto van Lieke Klaver verbindt volgers

Terwijl de zonnestralen spelen met haar lange blonde lokken, wordt de elegante kant van Lieke Klaver belicht. Haar atletische bouw, een resultaat van jarenlange toewijding, komt in deze pose ook echt goed uit. Jaren aan hard werk kan je hier zien liggen, terwijl Lieke zichzelf aan de hele wereld laat zien. De atlete heeft meestal ook niet zo heel erg veel moeite met foto’s maken van zichzelf. Dat ziet ze als een mooie manier om met haar volgers een connectie te vormen. Ook bij haar volgers onderling vallen de foto’s van Lieke goed. Het verbindt haar fans met elkaar, die allemaal vinden dat Lieke natuurlijk de leukste atlete is om te zien.

Lieke Klaver deelt haar geheim van het sporten

Lieke Klaver omarmt een eenvoudige strategie om teleurstellingen te overwinnen: de struisvogelmethode. Met een oprechte lach beveelt de ervaren atlete aan om na een tegenslag, of wanneer het minder gaat, gewoon even je kop in het zand te steken en te doen alsof er niets is gebeurd. Volgens haar is dat de beste methode. Het klinkt een beetje vreemd, maar Lieke behaalt nu wel resultaten, dus ze zal wel weten wat ze aan het doen is. Naar eigen zeggen heeft ze de kunst van het loslaten tot in de puntjes beheerst. sentiment en gevoel zitten haar soms in de weg: “Daar heb ik geen zin meer in. Ik ben tegenwoordig anders rond wedstrijden. Emotieloos. Boem, doorgaan.”

Lieke Klaver zoekt de balans op

Meestal zal je Lieke Klaver hard aan het werk zien op de baan om haar prestaties nog beter te maken. Maar Lieke weet hoe belangrijk het is om ook af en toe te ontspannen en een beetje haar rust te nemen, ook al is ze daar soms niet enorm goed in. Maar toch merk je dat de blondine van tijd tot tijd dat wel doet. Dan is ze er weer eventjes tussenuit op vakantie of neemt ze even een dagje rust thuis. En dan komen de leukste foto’s natuurlijk naar boven.

Op Instagram kan je al die leuke kiekjes van Lieke Klaver zien

En al die mooie foto’s van de atlete, die vindt je natuurlijk op Instagram. Lieke Klaver zet dat namelijk vol met allemaal mooie plaatjes van zichzelf, waaronder dus de foto dat ze zo fijn op de baan ligt.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...