Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje…

Lieke Klaver verbluft volgers met geweldige vormen

Natuurlijk is het geen nieuws meer dat Lieke Klaver één van de knapste atletes van ons land is. De blondine is een echt boegbeeld voor de Nederlandse atletieksport, met haar blonde krullen en gespierde . Nu is Lieke weer keihard aan het trainen voor de volgende grote toernooien waar ze mag schitteren. Deze goede voorbereiding is natuurlijk essentieel voor topsportprestaties. Gelukkig voor Lieke Klaver is ze lekker het koude Nederland uit gevlucht om op een warme locatie te trainen. Dit ziet er in ieder geval een stuk warmer uit en het zonnetje schijnt lekker op de bestemming. Natuurlijk vraagt dat  om een bijpassende outfit voor Lieke. Laat dat nou precies zijn waar de knappe Lieke wel van houdt tijdens haar trainingen, maar ook in haar privéleven. Dit keer is de blondine gegaan voor een hele opvallende kleur die haar ook heel goed staat. Een knaloranje pakje schittert om het van Lieke terwijl ze poseert voor de camera op de atletiekbaan. Zou dit oranje pakje een knipoog zijn naar Nederland?

Lieke Klaver in strak pakje

Lieke aan het werk in Zuid-Afrika

Nu het wat minder mooi weer is in Nederland, wil Lieke Klaver toch lekker buiten blijven trainen. Daarom deelt de blondine op haar Instagram account dat ze lekker in Zuid-Afrika is om daar hard te werken. Iedereen kan zich voorstellen dat zo’n locatie vast goed is voor de voordering.

De vriend van Lieke Klaver eindelijk in beeld

De specialiteit van Lieke Klaver is, onder andere, de vierhonderd meter. Dit is de afstand waar ze echt tot het gaatje kan gaan om de medaille mee naar huis te slepen. Ook de tweehonderd meter is favoriet bij de snelle Lieke. Dit kan wordt misschien ook wel een beetje beïnvloed door haar vriend die ook in de sportwereld zit. Zo is Lieke al meer dan zeven jaar samen met atleet Terrence Agard. Over haar relatie deelt Lieke niet erg veel op social media, maar de twee zijn dus al jaren gek op elkaar. Zo stonden ze ook samen in een uitgebreid interview van Helden Media. Nu verschijnt er op Lieke haar Instagram ook eindelijk een video waarin de twee samen te zien zijn. Uiteraard zijn ze aan het trainen, want wat zouden twee topsporters in de atletiek anders samen aan het doen zijn? Bekijk de video hier.

Lieke Klaver laat zien hoe ongelofelijk sterk ze is

Op de video is te zien hoe hard het eraan toe gaat tijdens de indoortraining van Lieke Klaver. Zo staat Lieke in de startblokken voor een harde sprint terwijl haar vriend aftelt. In plaats van een normaal startsignaal slaat hij heel hard op zijn eigen achterkant. Daarna moet hij keihard lachen om zijn eigen grapje. Het lijkt erop dat het sportduo op Papendal zijn om te trainen. Dit is tevens de plek waar Lieke en Terrence elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

Lees ook: Atlete Lieke Klaver geniet van zonnetje in piepklein sportbroekje

Meer zien van Lieke Klaver doe je op Instagram

Wil je nou nog meet trainingsfoto’s zien van deze mooie dame? Dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar heeft de sporter namelijk nog veel meer van dit soort foto’s en filmpjes voor je klaar staan. Kijk snel!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...