Foto: Ashley Zaat poseert in geweldige exotische outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kijken allemaal uitermate graag naar deze prachtige blondine. Met dit pakje maakt ze het uitzicht nóg mooier!

Ashley Zaat heeft kortste rokje ooit aangetrokken

We kennen Ashley Zaat natuurlijk vooral als barvrouw van Vandaag Inside. Daar steelt ze altijd de show met haar heerlijke pakjes en goede looks. Zeker Johan Derksen kan geen genoeg krijgen van deze blonde barvrouw. Ook haar volgers kijken hun ogen uit op haar sociale media pagina’s, waar allerlei lekkere foto’s op verschijnen. Die lekkere foto’s komen natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Naast barvrouw is Ashley Zaat namelijk ook nog entertainster en heeft ze een eigen bedrijfje genaamd Entertainment van A tot Z. Voor dat entertainment moet ze vaak genoeg heerlijke pakjes aantrekken waarin ze veel van zichzelf laat zien. Onlangs plaatste ze weer een foto op haar Instagram in zo’n lekker pakje. Daarbij hoorde een heerlijke glitter legging, een lekkere blouse en misschien wel het kortste rokje ooit. Het is een zwart rokje dat nog maar nét haar achterste bedekt wanneer ze zit. Om de outfit af te maken heeft ze hoge, zwarte hakken aangetrokken én een zwart hoedje op gezet. Het is een prachtig plaatje!
Ashley Zaat is de mooiste kerstvrouw van 2022

Tijdens de feestdagen komen er op sociale media allerlei foto’s voorbij van influencers en bekende Nederlanders die zich van hun beste kant laten zien. Iedereen heeft heerlijke pakjes aangetrokken en schittert de sterren van de hemel. Er zijn een hele hoop toppers, maar er is er maar één die écht heeft gewonnen. De prachtige Ashley Zaat krijgt van ons de titel ‘mooiste kerstvrouw van 2022’, want deze blondine wil elke kerstman wel op zijn schoot! De barvrouw heeft haar meest verleidelijke kerstjurkje uit de kast getrokken en een schattig kerstmutsje opgedaan. Ze heeft zich prachtig opgemaakt en heeft een lekker drankje in haar hand. Terwijl ze ontzettend lief en flirterig de camera in kijkt, wordt er een foto gemaakt. Elke man kijkt hiernaar met een opengevallen mond. Wat een prachtplaatje! Met deze heerlijke foto wenste Ashley iedereen fijne feestdagen. Na het zien van dit kiekje heeft iedereen een perfecte Kerst gehad waarschijnlijk, Ashley! In de reacties lijkt ook iedereen te vallen voor deze mooie kerstvrouw: “Fijne kerstdagen mooie knappe schoonheid mooie outfit kerstoutfit heb je aan”, en: “Fijne kerstdagen schoonheid”.
Ashley Zaat draagt schitterend pakje zonder broek

Als entertainer moet je er natuurlijk ook goed uitzien. Vooral de outfits moeten knallen! Dat hoef je Ashley geen twee keer te zeggen. Met het nieuwe jaar als thema, plaatst de blondine een reeks aan heerlijke foto’s op haar Instagram. Ze poseert samen met haar vier dansers in een ontzettend glinsterend pakje. Daaronder dragen ze enkel en alleen zwarte, glitterlaarzen. Dit is zeker een outfit die zorgt voor entertainment!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.