Foto: Ashley Zaat klimt verleidelijk op tafel in open jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat deelt een wilde video via Instagram. De blondine is wild aan het feesten, en kruipt hierbij zelfs de tafel op. Haar jurkje houdt het allemaal maar nét..

Ashley Zaat verleidt haar volgers opnieuw met een verleidelijke video via Instagram. Ze is natuurlijk een barvrouw, dus van een drankje en een dansje, is onze Ashley allesbehalve vies. Dat bewijst ze opnieuw met deze video, want dit feestelijke pareltje plaatst de blondine gewoon op haar Instagram-verhaal. Zien we dit fragment binnenkort terug in Vandaag Inside? Misschien leidt het wel tot een heuse promotie, en verschijnt ze aan tafel..

Dansende Ashley Zaat klimt schaars gekleed op tafel

Op de video is te zien hoe Ashley Zaat lekker aan het feesten is met haar vrienden. Het lijkt erop dat de blondine niet achter de bar hoeft te staan bij VI deze week, want ze gaat los alsof het weekend is. En de manier waarop ze gekleed is, schreeuwt ook weekend. Waar het begon bij een onschuldig drankje, leek het al gauw te eindigen in een uiterst dansfeest. Te zien is dat Ashley op de tafel zit, en met haar achterste lekker aan het dansen is. Haren in de krultang, en helemaal klaar om los te gaan. Dit filmpje lijkt echter nóg intiemer te worden, wanneer de jurk van Ashley ontdekt wordt. Ze heeft een roze glitterjurkje aan, met een open achterkant. En mocht die achterkant nou nét perfect in beeld gebracht worden. Ashley weet goed waar ze mee bezig is, en weet perfect haar volgers te verleiden. Het scheen nog een lange, avond te worden tot in de ochtenduren..

Lees ook: VI-barvrouw Ashley Zaat maakt kijkers gek met oogverblindende foto

Ashley Zaat ingezet als kijkcijferkanon voor Vandaag Inside

Ashley Zaat kennen we natuurlijk als de bloedmooie bardame bij Vandaag Inside. Het is natuurlijk een prachtige baan die de blondine heeft weten te bemachtigen, maar Vandaag Inside heeft ook zeker baat bij de komst van Ashley. Zeker na het zien van deze foto op Instagram. De blondine deelt een doodnormale, natuurlijk heel mooie selfie. Deze look lijkt echter verdacht in de smaak te vallen bij haar volgers. Misschien wel nóg meer dan normaal. Haar volgers hebben hier zo het een en ander op te zeggen, wat misschien zelfs kan leiden tot nóg meer kijkcijfers voor VI: “Als je zo bij Vandaag Inside achter de bar gaat staan heb je zo een miljoen kijkers erbij“. “Wow wat zie je er weer geweldig uit en je haar zo prachtig wat ben je toch ongelofelijk mooi heel veel plezier en succes met alles lieverd en een fijne dag“. Het is duidelijk dat deze look dus extra in de smaak viel bij haar volgers. Misschien moet ze deze look aanhouden voor achter de bar bij Vandaag Inside? Als het aan de volgers ligt, knallen de kijkcijfers dan de lucht in.

Lees ook: Video: Bas Nijhuis heeft alleen maar oog voor barvrouw Ashley Zaat bij VI

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...Â