Foto: Ashley Zaat eindelijk weer te bewonderen als barvrouw bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het kan zijn dat je de naam Ashley Zaat (nog) niet herkent. Ze is namelijk niet bekend om haar naam, maar om haar uiterlijk! Haar voornaamste bezigheid is barvrouw spelen bij VI. Zowel bij Voetbal International, Voetbal Inside en VI Vandaag is ze te bewonderen op de achtergrond tijdens de gesprekken van onze heren Rene van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen. Sinds kort zijn evenementen weer toegestaan en dat betekent dat we weer kunnen genieten van gasten én een barvrouw. En laat die barvrouw nu net de schitterende Ashley Zaat zijn.

Ze stond er weer vol zelfvertrouwen, uitstraling en die altijd brede glimlach. Ashley is naar onze mening het hoogtepunt van de avond als we genieten van de uitzending van Vandaag Inside. Zelfs toen het publiek om 10 uur de studio moest verlaten, mocht Ashley blijven. Of dit komt doordat ze de barvrouw van de studio is of door haar prachtige looks, weten we niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Vandaag Inside krijgt rood alarm

De uitzending van VI was er één met veel chaos en spektakel. Niet omdat de heren het hadden over schapen en wolven, maar omdat er de hele uitzending een timer aanstond. Waarom? Omdat het publiek om 10 uur naar huis moest. Dit komt door de nieuwe corona-maatregelen die sinds 26 januari gelden. Het zorgde voor hilarische momenten waarbij zelfs enkele gasten aan Wilfred vertelden dat ze nog helemaal moesten terugreizen naar Limburg of Groningen. Wilfred kon zijn oren niet geloven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VI Vandaag (@vivandaag)

Wie zat er naast de heren aan tafel?

Nadat het publiek de studio moest verlaten, waren het alleen nog maar de heren van VI en gast Roos Schlikker. In de toekomst zullen nog meer nieuwe gasten komen die we nog niet eerder hebben gezien in de VI opstelling. Een vrouw zoals Roos Schlikker of Helene Hendriks past perfect in het sfeertje. De verhouding man/vrouw wordt daardoor toch ook wat rechter getrokken. Vroeger heeft Yolanthe Cabau ook al bij VI aan tafel gezeten en wij pleiten voor een herhaling van zetten. Ze zou in het nieuwe programma met de nieuwe insteek (niet alleen voetbal maar ook andere actualiteiten) goed passen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VI Vandaag (@vivandaag)

Ashley Zaat moest de hele avond glazen te spoelen

Ashley heeft de hele avond niks anders gedaan dan glazen gewassen van de gasten die aanwezig waren bij VI. Niks geks zou je zeggen, maar omdat het publiek om 10 uur het pand moest verlaten zat Ashley opgescheept met een boel glazen die toch voor half 11 schoon moesten zijn. Daarom zag je Ashley flink in de weer met glazen poetsen en schoonmaken en is het haar gelukt. Tijdens het nationale glazenwas-halfuurtje zag ze er ook nog eens als een stoere barvrouw uit. En zo zien wij het graag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...