Foto: Anouk Hoogendijk draagt niks onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk heeft altijd de meest prachtige pakjes aan wanneer ze op televisie te zien is. Maar ook in haar vrije tijd kleedt ze zich erg goed. 

De knappe Anouk Hoogendijk heeft een goed gevoel voor welke kleding werkt en welke kleding niet. De bijzonder aantrekkelijke blondine is een van de meest geliefde analistes op televisie en niet alleen maar vanwege haar goede commentaar. Anouk weet iedereen altijd te betoveren met haar prachtige looks. Haar kledingkeuzes zorgen ervoor dat de verleidelijke blondine nog net even een stukje extra verleidelijk over komt. Anouk heeft op een van haar nieuwste foto’s de stoute schoenen aangetrokken en helemaal niks onder haar jasje aangedaan.

Lees ook: Foto: BBC-analist Anouk Hoogendijk juicht stiekem voor Oranje tijdens EK Vrouwenvoetbal

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk geniet in achtertuin van nieuw pakje

In haar nieuwe pakje loopt Anouk haar achtertuin in, uiteraard op blote voetjes, om daar een paar mooie foto’s van de outfit te nemen. Anouk had niet alleen geen zin in sokken, maar ook een blouse of topje vond de analiste te veel van het goede. Ze heeft namelijk besloten om helemaal niks te dragen onder het blauwe jasje. Dat zorgt er wel voor dat de foto van Anouk gelijk een stuk spannender wordt om naar te kijken. De prachtige blondine heeft zichzelf in één klap gelijk veel aantrekkelijker gemaakt voor haar volgers. Die worden ook bijna gek bij het zien van deze foto’s. Anouk vindt het in ieder geval heerlijk om zonder topje in haar eigen tuin te zitten. Dat zou ze best vaker willen proberen.

dt

Anouk heeft speciaal haar haren in een staart gedaan

Speciaal voor de foto heeft Anouk haar haartjes in een staart gedaan. Het geeft de analiste een meer meisjesachtige look. Anouk ziet er op deze manier opeens heel lief uit. Het is een groot contrast met de foto in haar tuin, die toch wat meer verleidelijk is. De tegenstelling is juist wel leuk. Anouk heeft dus meerdere kanten en is niet bang deze allemaal te laten zien. Anouk deelt graag haar verschillende looks met haar volgers, die de blonde analiste daar overigens erg dankbaar voor zijn.

Meer Anouk op televisie

Eigenlijk zien we Anouk te weinig op televisie. Al helemaal als ze besluit om dit soort spannende pakjes aan te gaan trekken. Anouk zou dus best nog veel valer langs mogen komen in programma’s om haar expertise te laten zien. Misschien is het ook gewoon tijd om Anouk een keer haar eigen programma te geven. De knappe blondine zou dat best aankunnen. Dan kan ze elke dag praten over sport en zien haar fans meer dan genoeg van de mooie blondine. De uitdaging zit hem er dan wel in dat er elke dag een ander verleidelijk pakje klaar moet liggen voor Anouk om aan te kunnen trekken. Maar dat zal vast goedkomen. En als Anouk alle topjes al een keer geprobeerd heeft, dan kan ze, net zoals op de foto’s hierboven, best zonder topje op televisie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!