Foto: Annemieke Schollaardt geniet intens tijdens favoriete nummer van Top 2000

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemieke Schollaardt gaat harder, better, faster, stronger tijdens de Top 2000. Als een van haar favoriete nummers op komt, geniet ze intens. 

Ze is een van de vaste stemmen op NPO Radio 2 en dus zal je Annemieke Schollaardt ook regelmatig horen tijdens het afspelen van de Top 2000. En wat een fijne stem heeft Annemieke ook. Sterker nog, eigenlijk alles aan Annemieke is heel erg fijn. Vooral haar enthousiasme. Als er een nummer op komt wat ze echt heel leuk vindt om te horen, dan gaat Annemieke helemaal los. Toen Harder, Better, Faster, Stronger op kwam kon Annemieke het niet laten en besloot ze om even een leuk dansje op te zetten. Natuurlijk wel met bijpassende helm.

Lees ook: Deze FOTO van Marieke Elsinga bij RadioRing gala zorgt voor ophef
Annemieke doet wilde danspasjes

Annemieke heeft niet alleen een hele opvallende helm op tijdens het dansen. Ook haar danspasjes zelf zijn flink opvallend. Met wilde bewegingen maakt ze duidelijk hoe erg ze van dit nummer houdt. Als een robot gooit ze haar armen heen en weer. Ook haar glittertruitje valt erg op en past goed bij de rest van haar kostuum. Annemieke heeft duidelijk goed nagedacht over wanneer en met welk nummer ze op de radio wilde komen en laat niks aan het toeval over. Van de goede outfit, tot de leuke danspasjes, Annemieke heeft alles goed in de vingers.

Annemieke is behalve radio dj, ook een enorme fan van de Top 2000

Behalve dat ze een deel van de Top 2000 mag presenteren is Annemieke natuurlijk ook gewoon een groot fan van het radio evenement. Dus moet ze even net als de rest van Nederland op het zoom-scherm verschijnen. Ze laat aan alle andere fans van de Top 2000 even goed zien wat je precies moet doen op het moment dat je jezelf terug ziet op televisie. En dat is natuurlijk hilarisch om naar te kijken. Annemieke heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, maar schijnbaar ook een geweldig gevoel voor humor.
Annemieke is heel blij om weer deel te mogen uitmaken van de Top 2000 op leuke foto

Er zijn maar weinig mensen zo blij als Annemieke dat de Top 2000 weer terug is. En daarom moest ze even een leuke en spontane foto maken op het moment dat het haar beurt was om het geweldige eindejaar programma te mogen presenteren. Zoals je kan zien is Annemieke door het dolle heen dat ze weer aan de slag kan met het grootste radioprogramma van het jaar. Ze heeft er tijdens haar bijdrage aan de Top 2000 ook echt een feestje van weten te maken. Hopelijk betekent haar inzet dat ze volgend jaar nog een keer terug mag komen om dan een langer deel van de uitzending te mogen presenteren. Want Annemieke heeft niet alleen veel passie voor de Top 2000, ze is ook nog eens een van de leukste vrouwen op de Nederlandse radio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.