Foto: Annemiek Koekoek poseert zonder haar boeren overalls voor LINDA

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek is terug! En hoe. Na een lange pauze poseert de boerin weer eens in een blad. En dat doet ze niet in boeren overalls!

Inmiddels is het enkele jaren geleden dat Boerin Annemiek Koekoek modellenwerk heeft gedaan. De brunette begon ooit met een fotosessie voor de inmiddels beruchte boerinnenkalender. Vervolgens werd ze écht bekend dankzij Boer Zoekt Vrouw, en wist ze ook furore te maken als survival-expert in Expeditie Robinson. Hoog tijd om die poederdoos weer eens op te pakken dus, moet Annemiek gedacht hebben! Maandblad LINDA haalden haar van stal voor een spontane fotoshoot met de vrijgezelle boerin. Haar vertrouwde overalls heeft de boerin gelukkig in de kast laten hangen…

Annemiek Koekoek houdt nog steeds van de camera

Boerin Annemiek Koekoek is stiekem wel een beetje verslaafd geraakt aan de camera. Veel Boer Zoekt Vrouw-deelnemers verdwijnen na een tijdje van de radar, maar Annemiek slaagt er toch steeds in om weer in de spotlights te verschijnen. Of het nou gaat om Expeditie Robinson of via haar eigen sociale media, Annemiek blijft snakken naar aandacht. Maandblad LINDA was haar gelukkig ook nog niet vergeten. Die nodigden deze boerin uit voor een échte reeks foto’s op échte pagina’s van een écht tijdschrift. Lekker ouderwets, net als toen met de boerinnenkalender. LINDA had wel één verzoekje voor de boerin…

Annemiek Koekoek zonder boeren overalls

Wie het nieuwste nummer van LINDA bekijkt, ziet een nieuwe Annemiek Koekoek. Ze draagt geen werkkleding of volgezweten survival-hemdje, maar stijlvolle topjes met bijpassende make-up. Wie had ooit gedacht dat Annemiek er ook schitterend uit zou zien in subtiele knalroze niemendalletjes? Fans van het eerste uur wel, maar voor nieuwe liefhebbers van deze openhartige boerin moet het een leuke verrassing geweest zijn! 

Nieuwe golf brieven voor Annemiek Koekoek

Zoals we weten bracht het Boer Zoekt Vrouw-avontuur van Annemiek Koekoek haar weinig. Ze is dankzij het programma een aantal keer op date geweest met verschillende mannen, en had later ook even een relatie met een Instagram-volger. Inmiddels weten we als kijker een hele hoop van Annemiek, maar de ware heeft ze nog niet gevonden. Misschien dat deze fotoshoot en bijbehorend interview daar verandering in gaat brengen?

Annemiek Koekoek heeft beauty én brains

Speciaal voor deze gelegenheid is ervoor gekozen om Annemiek te plaatsen in de rubriek “beauty&brains”. Die heeft ze natuurlijk allebei. Mooi is ze zeker, en voor het runnen van zo’n enorme boerderij moet je ook absoluut iets kunnen. Geen wonder dat ze in deze rubriek langskomt dus. Tijdens Expeditie Robinson liet de boerin, toen nog in survival outfit, ook al zien een goed stel hersens te bezitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!