Foto: Annekee Molenaar deelt heerlijke vakantiekiekjes in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar maakt haar volgers ontzettend jaloers door het delen van haar vakantie foto’s. De blondine straalt in haar terwijl ze geniet van de zon.

Annekee Molenaar maakt volgers jaloers

Het lijkt erop dat Annekee Molenaar een geweldige tijd achter de rug heeft. Het model plaatst op haar Instagram namelijk een reeks prachtige foto’s van een weertje om bij weg te dromen. De zomer en lente moeten in ons land nog echt op gang komen, dus Annekee besloot lekker weg te gaan. Uiteraard deed de blondine dit niet alleen maar met haar grote liefde Matthijs de Ligt. De twee zijn een bekend voetbalkoppel en lijken intens te genieten van de tijd die ze samen hebben. Dit kan natuurlijk wel eens lastig zijn door het intense trainingsschema van Mathijs en alle internationale wedstrijden die daar nog eens bij komen. Gelukkig was het nu tijd voor het koppel om lekker samen weg te gaan naar een zonnige bestemming.

Annekee Molenaar schittert op prachtige foto’s

Annekee Molenaar en Mathijs de Ligt hebben ervoor gekozen om naar Griekenland te gaan voor hun zonvakantie tijdens de Nederlandse winter. De twee zijn naar het Griekse eiland Hydra afgereisd. Het eiland ligt redelijk dichtbij het vasteland van Griekenland. Gelukkig zijn er ook heel wat foto’s gemaakt door en van Annekee Molenaar. Zo is op bovenstaande fotoreeks te zien dat de blondine genoeg prachtige outfits bij zich had. De eerste foto waar Annekee opstaat is er een waar Annekee wegkijkt terwijl ze op de stijger van een boot staat. De blondine draagt een speels panterprint badpak. De derde foto is een kus tussen Annekee en Matthijs met een waanzinnig uitzicht op de achtergrond. Annekee draagt een blauwe jurk waardoor ze nog bruiner lijkt. Op de vierde foto van Annekee is te zien waarom ze zo goed is in haar werk als model; Annekee poseert prachtig in de gouden zon. Hierbij draagt Annekee een wit met rode jurk die tot aan de grond komt. De twee hebben duidelijk genoten van de Griekse uitzichten wat op de zesde foto is het koppel wederom op een prachtige plek aan het dineren. Annekee draagt een fel paars topje en kijkt licht geïrriteerd in de camera, maar ziet er stiekem nog steeds super goed uit.

Lees ook: AnneKee Molenaar shockeert volgers met extreem harige foto

Breed lachend kijkt Annekee in de camera

Het lijkt erop dat de knappe Annekee Molenaar ontzettend goed in haar vel zit. Zo deelt de blondine onderstaande foto’s in zwart wit. Op de foto’s is een oprechte lach te zien bij Annekee en dat staat haar erg goed. Annekee heeft een lange jas aan, maar laat daaronder best wat huid zien. Annekee haar haren zijn netjes opgestoken waardoor het een classy look is. Al met al ziet het model er echt stralend uit. Bij de foto schrijft de blondine dan ook; ”Happy Friday”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!