Foto: Anna Nooshin vergeet knoopjes van zeer kort topje dicht te doen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin laat weer veel van zichzelf zien met dit verbluffende kiekje. Zelfs zoveel dat er een sensueel deel van haar lichaam tevoorschijn komt. 

Wanneer je Anna Nooshin ziet verrast ze elke keer weer opnieuw. Elke keer komt ze met een nieuw outfitje de show stelen. Ook deze keer verrast ze haar volgers weer enorm. Bij een zeer kort topje is ze vergeten de knoopjes dicht te doen.

Anna Nooshin bedekt haar bovenlichaam totaal niet

Wie Anna Nooshin op sociale media volgt weet dat ze alles behalve verlegen is. De beeldschone brunette laat met regelmaat veel van zichzelf zien. Met dit zeer kort topje valt er ook weer genoeg te zien. Haar bovenlichaam is door dit kort topje zéér weinig bedekt. Wat het allemaal nog spannender maakt, is dat ze ook vergeten een paar knoopjes dicht te doen. Hierdoor vallen haar juwelen er bijna uit. Ze draagt namelijk niks onder dit verleidelijke topje waardoor er een deel van haar voorgevel te zien valt. Dit ziet er verschrikkelijk goed uit! Naast haar voorgevel is er ook een groot deel van haar buik te zien. Zoals goed valt te zien heeft ze een kleine navelpiercing. Dit vinden vele mannen op een of andere manier toch aantrekkelijk. Met zo’n lichaam is alles gelukkig enorm verleidelijk en zeker genieten geblazen.

Anna Nooshin laat close-up zien van haar prachtige lichaam

Misschien vraag je je wel af waarom ze het topje zo draagt. Anna Nooshin laat nu weten waarom ze de knoopjes van haar topje niet dicht doet. Volgens Anna Nooshin lieten haar volgers weten dat ze het topje zo moest dragen. Omdat iedereen het zei heeft de beeldschone brunette nu maar besloten om het ook zo te dragen. Je kan zeggen wat je wil, maar het staat Anna Nooshin zeer zeker. Met deze close-up zie je haar goddelijke lichaam nog beter. Haar buik is heerlijk strak en dat is genieten geblazen!

Anna Nooshin draagt een keer wat anders

Zoals eerder gezegd verrast Anna Nooshin met regelmaat haar volgers. Ook deze keer verrast ze haar volgers met een verrassend outfitje. Dit is toch iets heel anders dan wat ze normaal draagt. Ze loopt over straat met een T-shirtje waar twee knuffelende beren op staan. Deze twee beren zien er een beetje kinderlijk uit, maar ook dit staat Anna Nooshin weer goed. Het lijkt er op dat het niet uit maakt wat de knappe brunette draagt, alles wat ze aan doet staat haar gewoon. Ze deelt een hele reeks aan foto’s, van spiegelselfies tot op de grond liggend met haar benen in de lucht. En als laatste foto heeft ze nog een verrassing. Anna heeft het korte topje weer aangetrokken en poseert even voor de best mogelijk foto. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!