Foto: Anna Nooshin staat voor schut bij start van haar nieuwe serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is een nieuwe serie gestart op haar Youtube kanaal (zie foto). De influencer staat helemaal achter het idee van de serie, maar wij snappen niet waarom.

Tot nu toe is Anna Nooshin erg succesvol geweest in haar carrière als YouTuber. Voordat ze in de Youtube-wereld belandde heeft ze een hoop andere dingen gedaan. In 2015 startte ze met vloggen en rond diezelfde tijd bracht ze haar boek ‘On Top’ uit. Daarna begon het langzamerhand allemaal te lopen op haar Social Media kanalen. Hierdoor werd Nooshin in 2016 zelfs jurylid van het bekende programma Hollands Next Top Model als adviseuse op het gebied van Social Media. Dat vloggen had Anna dus wel degelijk in de vingers! Ook heeft ze in diezelfde tijd nog een aantal presentatrice-rollen mogen vervullen, waaronder bij Mooier wordt het niet op NPO3. Op Instagram heeft Anna Nooshin meer dan 1 miljoen volgers en dat is door haar uitstraling en passie dik verdient. Na het ontwerpen van haar eigen lingerielijn bij Hunkemöller werd het tijd om een eigen onderneming op te zetten. Nu heeft de influencer haar eigen cosmeticamerk en is ze zelfs mede-oprichter van een museum. Maar aan alles komt een einde én er zijn momenten van pieken en dalen. Het succes van Anna Nooshin zal na de aftrap van haar nieuwe serie waarschijnlijk een dalende periode doormaken…

Anna Nooshin, wat voor serie heb je nu weer bedacht?

De YouTuber heeft af en toe nieuwe series op haar Youtube kanaal. Zo werd haar serie ‘GOSSIP’ erg goed ontvangen door het publiek. Toch was het alweer een tijd geleden dat de YouTuber een nieuwe idee startte. Anna kondigde daarom een nieuwe serie aan genaamd ‘Lieve Anna’ waarin ze “een ode brengt aan het geschreven woord”. De influencer houdt veel van woorden en dan vooral van geschreven briefjes en gedichtjes. Ze vond het een goed idee om daar iets mee te doen, want ze wilde een serie starten die “uit het hart komt”. Anna heeft haar kijkers gevraagd of ze met de hand geschreven brieven naar haar wilde sturen zodat zij deze vervolgens kan oplezen. Erg slim, want haar kijkers zullen Anna in de brieven waarschijnlijk motiveren en steunen. In praktijk bleek dit anders; ze schreven louter positieve en aanbiddelijke teksten naar Nooshin. Het doet de kijkers denken: blijkbaar moest haar ego zo nodig weer even gestreeld worden. Bovendien worden haar veel vragen gesteld in ‘Lieve Anna’. Kortom, de serie geeft Anna wel degelijk veel mogelijkheden om over zichzelf te praten.

Lees ook: Anna Nooshin deelt foto van verrassende nieuwe look

Anna Nooshin is een vrouw van veel woorden

Nooshin kan niet alleen veel over zichzelf praten, maar weet ook nog eens twee hele boeken, bestaande uit 400 bladzijdes in totaal, over haar eigen ervaringen te schrijven. In 2015 publiceerde ze haar eerste boek ‘On top’ als inspiratiegids voor vrouwen. In het boek deelt ze tips en ideeën, verpakt in haar eigen verhaal. Bovendien bevat het boek nooit eerder getoonde foto’s van Anna Nooshin; super interessant dus! Het vervolg, genaamd ‘On life’, werd gepubliceerd in 2016 en bevat antwoorden op vragen die haar vaak gesteld worden. Ook zijn gesprekken met mensen die dichtbij Anna staan in het boek verwerkt. Toch bevestigen deze boeken dat de Youtuber wel degelijk veel van “geschreven woorden” houdt. Dat Anna veel plezier uit deze serie gaat halen is dus wel duidelijk, want over je passie praten terwijl je de hemel in geprezen wordt klinkt iedereen goed in de oren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!