Foto: Anna Nooshin scheert zich op gekke plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke vrouw die er glad uit wil zien moet zich scheren. Anna Nooshin scheert zich alleen op wel een hele rare plek.

Anna Nooshin heeft haar lichaam een tijdje terug laten laseren. Het haar zou door deze behandeling niet meer terug moeten komen. De behandeling heeft niet helemaal geholpen, want de knappe brunette heeft op een gekke plek nog wel last van haren.

Anna Nooshin is zo glad als een aal

Anna Nooshin heeft haar hele lichaam laten laseren. Hierdoor zou er op haar lichaam geen haartje meer moeten groeien. Toch zijn er een paar gekke plekjes waar het haar toch blijft terug komen. Wil de brunette dus helemaal glad blijven moet ook zij zich blijven scheren. Een gek plekje waar de laser niet bij is gekomen is haar knie. Hier blijven de haartjes elke keer maar terug komen. Een laser behandeling helpt dus veel maar niet met alles.

 

Anna Nooshin zakt door haar knieën

Wanneer je op straat loopt en je voelt je even mooi dan maak je vaak snel een foto van jezelf. Normaal blijf je alleen wel staan voor de foto. De knappe influencer Anna Nooshin doet hier alleen niet aan mee. Ze zag een mooie plek en ging even door de knieën om de perfecte foto te maken. In een leuk wit outfitje komt haar zomers kleurtje mooi naar boven. Wanneer je net lekker op vakantie bent geweest zorgt de kleur wit er voor dat de bruine gloed extra naar boven komt. Het maakt het superstrakke pakje van Anna Nooshin dan ook alleen maar mooier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin huppelt tijdens de zonsondergang

Er is niets romantischer dan een mooie zonsondergang. De laatste zonnestralen leveren altijd mooie beelden op. De knappe brunette huppelt dan ook van blijdschap. Ze heeft even snel haar hakken uit gedaan en stapte met haar blote voeten op het gras. Ze wordt heerlijk één met de natuur. Lekker het gras voelen tussen je tenen. De influencer vindt de zonsondergang altijd mooi en noemt zichzelf dan ook een ‘zonsondergang groupie’. Of ze bij elke zonsondergang zo rondhuppelt als een antiloop, is nog maar de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Alle prachtige outfits van Anna Nooshin in een filmpje

Anna Nooshin draagt elke dag wel een nieuw outfitje. Twee keer hetzelfde aantrekken zit er niet in voor haar. Ze heeft nu dan ook een een video gemaakt van al haar top outfitjes van de afgelopen maand. De één is wat kleurrijker dan de ander. Eentje is zelfs zo anders dat ze op een soort vogel lijkt. Met allemaal veren op haar outfit lijkt ze op een prachtige gele kanarie. Niks is te gek voor de brunette. In een kapot gescheurde broek loopt ze door de straten van New York. De mannen van New York kunnen kunnen dus lekker genieten van de influencer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..