Foto: Anna Nooshin knalt bijna uit knellend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft een paar nieuwe foto’s online gezet. En de knappe influencer knalt daar bijna uit haar zeer strakke topje.

Het verleidelijke jurkje van Anna Nooshin

De verleidelijke influencer heeft een paar nieuwe foto’s van zichzelf met de wereld gedeeld en die zien er natuurlijk stuk voor stuk briljant uit. Anna weet precies hoe ze zichzelf er knapper uit kan laten zien. Maar er is wel een klein probleempje, ze knalt namelijk bijna uit haar jurk. En dat moet toch een beetje beknellend voelen. Maar Anna heeft er niet zo’n moeite mee zo te zien. Ze gaat dapper door en laat iedereen haar knappe in de jurk zien. En dat is nogal een feestje om naar te mogen kijken. Anna weet in haar strakke jurkje elke man voor zich te winnen. Kijk zelf maar naar de foto’s hieronder en je zult zien hoe goed de aantrekkelijke influencer er uit ziet op de plaatjes.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin poseert voor spiegel in afgezakt topje

Anna Nooshin poseert verleidelijk in jurkje

Zoals je kan zien is het jurkje van Anna Nooshin wel een hele verleidelijke verschijning. Het is zeker niet iets alledaags wat je zo aan zou doen als je over straat loopt richting de supermarkt. Maar juist omdat het zo’n bijzonder jurkje is, voelt de foto die Anna maakt ook gelijk stukken bijzonderder. De knapper brunette is duidelijk heel comfortabel in haar eigen en dat draagt ze ook volledig uit als je de foto zo ziet. De knappe influencer weet in deze strakke jurk haar aantrekkelijke vormen nog beter uit te laten komen. En dat is toch wel iets bijzonders. Want wie had gedacht dat Anna Nooshin er nog beter uit kon zien? Maar blijkbaar is het mogelijk, deze jurk is daar namelijk rechtstreeks het bewijs voor.

In verleidelijke pose kijkt Anna Nooshin je aan

Op de tweede foto neemt Anna een beetje een verleidelijke pose in. Ze staat iets meer ontspannen, maar wel op zo’n manier dat je de prachtige vromen van haar meer te zien krijgt. Ook heeft ze een wel heel indringende blik opgezet, waardoor je als kijker alleen maar diep gecharmeerd kan raken. Anna weet exact hoe het spelletje werkt en welke blikken, houdingen en kleding het goed doen bij haar volgers. En dus is ze als influencer ontzettend populair. Er zijn genoeg mensen die helemaal weg zijn van de knappe dame. En na het zien van deze foto’s valt dat alleen maar te begrijpen.

Anna Nooshin heeft lichte problemen met jurk

Nu je de foto’s hebt gezien valt het al wat meer op, maar Anna haar ‘vriendinnen’ worden nogal afgekneld in dit strakke jurkje. Ze zijn zichzelf in ieder geval flink naar buiten aan het proberen te pushen. Maar gelukkig houdt de jurk van Anna het wel goed bij elkaar. Dat is wel zo fijn. Nu hoeft Anna zich geen zorgen te maken over eventuele ongelukjes en kan ze zich gewoon richten op wat ze het liefste doet; het maken van verleidelijke foto’s en video’s voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!