Foto: Anna Nooshin deelt selfies in nietsverhullende pakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin weet dat je als influencer continu de spanning hoog moet houden. Daarom heeft ze allemaal spannende pakjes aangetrokken. 

Mooie pakjes maken Anna Nooshin nog verleidelijker

In haar Instagram post deelt Anna Nooshin een aantal zeer verleidelijke pakjes met haar volgers. En waarom doet ze dat? Waarschijnlijk om hen een klein beetje te belonen voor er altijd voor haar zijn. Een influencer is namelijk niks zonder haar fans. En dus moet ze er wel voor zorgen dat die groep mensen haar graag blijft volgen. Daarbij houdt Anna ervan om verleidelijk over te komen en in deze pakjes wil dat nog eens extra goed lukken. Zoals je kan zien zorgt elk pakje er wel voor dat je nog eens extra goed zicht hebt op het strakke van de knappe brunette.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien
Zwart is de kleur van Anna Nooshin

Op de foto’s die Anna Nooshin deelt met haar volgers valt gelijk iets op. De meeste van de verleidelijke pakjes die de influencer deelt op social media zijn in het zwart. Nu is zwart natuurlijk ook een enorm verleidelijke kleur om te dragen. Anna weet dit en kiest precies de pakjes uit die ervoor zorgen dat ze er nog net een beetje extra verleidelijk uit ziet. En dat is erg goed gelukt. Op elke foto krijg je Anna op haar meest verleidelijk te zien. En daar wordt je natuurlijk als man een stukje gelukkiger van.
Anna Nooshin maakt zeer zoet filmpje

Het verleidelijke van Anna Nooshin beweegt zwoel heen en weer wanneer zij plaats neemt op een erg grote schommel in de vorm van een tompouce. En dat leverde een wel heel erg zoet filmpje op van de influencer. Anna heeft hier ook weer een strak zwart jurkje aangetrokken, en dat is super fijn om naar te mogen kijken. Het van de aantrekkelijke influencer komt zo heel erg goed uit de verf. Anna geeft ook nog eens een lief lachje naar de camera. Zo zijn alle mannen van Nederland gelijk verkocht. Anna weet hen met haar nieuwe foto helemaal in te palmen.
Anna Nooshin probeert spannende pakjes uit

Als de eerste Instagram post in dit bericht het nog niet duidelijk maakte, dan doet deze video het wel: Anna Nooshin houdt van spannende pakjes. En dus moet ze al haar pakjes een keertje uitproberen. Zo weet ze precies welke wel en welke niet goed staan. En die kennis is belangrijk voor de influencer, want je kan natuurlijk geen mooie foto’s maken in een pakje dat je helemaal niet staat. En dus moeten alle outfits eerst uitgeprobeerd worden. Gelukkig filmt Anna dit allemaal, zodat haar volgers ook even extra kunnen meegenieten van dit bijzondere moment. Zo attent is Anna Nooshin dan ook weer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...