Foto: Amy Vol van OG3NE maakt volgers gek met rokje en laarzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol heeft een bijzondere outfit gekozen voor het Kerst Muziekgala. De zangeres van de zussengroep OG3NE droeg laarzen die op een tweede huid leken.

Zangeres Amy Vol van zussengroep OG3NE verbaasde iedereen met haar neiuwe laarsjes. Boven de strakke rode laarzen was een stukje huid te zien dat werd opgevolgd door een kort zwart rokje. De beelden van de outfit roepen veel verschillende reacties op online. Die zijn vooral positief, want iedereen lijkt te houden van de outfit van Amy.

Amy Vol in outfit die dansen onmogelijk maakt

Op Instagram plaatste de 27-jarige dame een foto van zichzelf in de outfit. Vooral de strakke laarzen riepen reacties op, het voegde echt iets sensueels toe aan de zwarte outfit. Bij de foto schreef de Dordtenaar “Just had a nice chat with the queen ✨ how was your day?”. Daarachter plaatste ze een speelse knipoog. Hoewel het natuurlijk bijzonder is om de koningin te ontmoeten, waren haar volgers meer bezig met haar gewaagde kledingkeuze. De uitdossing was trouwens niet echt geschikt voor een gesprek met een royal, maar dat lijkt iedereen die de foto ziet spontaan vergeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

Reacties van haar volgers op foto Amy Vol

De reacties lopen uiteen, van meiden die vragen waar de laarzen vandaan komen, tot heren die bekennen dat ze veel te lang naar de foto hebben zitten staren. Uiteraard wordt Amy overgoten met complimenten over haar uiterlijk. Dat is de dame inmiddels wel gewend, haar trouwe fans reageren namelijk onder al haar foto’s. Er zijn veel hartjes te zien en ook veel vuur emoji’s zijn er te vinden op haar Instagram account. Dit geldt ook voor haar zusjes trouwens. De groep OG3NE bestaat uit Amy, haar tweelingzusje Shelley en hun oudere zus Lisa. De dames deden in 2007 mee aan het Junior Song Festival en tien jaar later waren zij te zien in de volwassenen versie van hetzelfde liedjesfestijn.

Volgers Amy Vol worden vaker verwend

Het plaatje van Amy in een leuke outfit was niet heel schokkend voor haar volgers. De dame plaats wel vaker foto’s van haarzelf in leuke outfits. Tijdens de zomer is ze niet bang om wat huid te laten zien. Zo plaatste ze afgelopen zomer een foto van zichzelf op een boot in bikini. Ze maakte erbij nog een grapje: “BOOTY op een BOOT”. De zangeres heeft een heel goed lichaam. Waarschijnlijk heeft ze naast het optreden nog genoeg tijd om te sporten. Omdat we al haar al langer kennen, weten we wel dat ze sinds kinds af aan al dun is, ze heeft een goede bouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

Kerst Muziekgala met OG3NE

Het Kerst Muziekgala is opgenomen en wordt op eerste kerstdag op NPO 1 uitgezonden. Zoals eerder benoemd zal de koningin spreken, zij ontmoet ook kinderen van de school die optreedt. Daarnaast is er dus muziek van OG3NE. Ook komen er anderen artiesten zoals Edsilia Rombley en Kriss Kross Amsterdam. Buddy Vedder en Romy Monteiro presenteren het programma. Het spektakel is georganiseerd door Stichting Méér Muziek in de Klas, hier is koningin Maxima een belangrijk gezicht van. De TV uitzending zal veel aandacht vragen voor de stichting. Vooral omdat het op primetime wordt uitgezonden, op de avond van eerste kerst dag rond negen uur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!